Dumitrașcu, golul 1900 pentru FC Argeș

0



Mijlocașul Denis Dumitrașcu a reușit să înscrie primul gol în tricoul echipei FC Argeș. Fotbalistul venit în vară de la Chindia Târgoviște a deschis scorul în partida de sâmbătă cu FC Voluntari. Reușita acestuia a fost golul 1900 marcat de alb-violeți în Liga I. În clasamentul all-time, FC Argeș ocupă locul 5 la numărul de goluri marcate, alb-violeții fiind depășiți de FCSB, Dinamo, Rapid și Universitatea Craiova.
Multe absențe importante
Staff-ul tehnic al echipei FC Argeș s-a confruntat cu mari probleme de lot înaintea duelului cu FC Voluntari. Atacanții Kehinde Fatai și Ahmed Said și mijlocașii Cristi Tănase și Ruan Teles au fost indisponibili pentru acest joc din cauza problemelor medicale. Cu un sfert de oră înainte de startul partidei, Prepeliță și Ianovschi au aflat că nu pot conta nici pe atacantul Jafar Arias care a suferit o contractură musculară la încălzire, fiind înlocuit cu Alexandru Ișfan. Practic FC Argeș a jucat fără atacanți contra Voluntariului, însă fotbaliștii veniți de pe bancă și-au făcut pe deplin datoria.
Marți, cu Dinamo, în Cupa României
Piteștenii nu vor avea prea mult timp la dispoziție pentru a savura victoria cu FC Voluntari. Următorul meci oficial al echipei FC Argeș este partida cu Dinamo, din optimile Cupei României, joc programat mâine, de la ora 21.00, pe stadionul din Capitală. Confruntarea dintre bucureșteni și argeșeni se va disputa fără spectatori după decizia autorităților care au stabilit ca toate evenimentele sportive să se desfășoare fără spectatori timp de 30 de zile pentru a preveni răspândirea coronavirusului.M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.