3 bare și penalty ratat

0
0



Finalul meciului de la Mioveni a fost unul nebun și de un dramatism total. Totul a început în minutul 85, când Garutti a trimis cu capul în bara transversală, după un corner, Mioveniul ratând o șansă mare a desprinderii în câștigătoare.


Apoi, în minutul 88, defensiva organizată bine de altfel, de Pelici a cedat, iar Scarlatache nu a putut evita un contact cu adversarul, iar arbitrul Hațegan a dictat penalty, fără a sta pe gânduri. Ducan a fost însă îngerul păzitor al Mioveniului, și a ghicit colțul unde a bătut Sila și a respins șutul de la punctul cu var. Faza continuă, iar mingea nu iese afară preț de un minut. Ba mai mult argeșenii au șansa unui contraatac supranumeric, însă nu au luciditatea necesară în 20 m de paorta adversă și oapeții resping balonul.
Acesta ajunge pe dreapta, urmează centrarea în careu, iar Racovițan egalează. Meciul se încheie apoi, 3 minute mai târziu cu o nouă șansă de gol a Mioveniului. Este vorba de o lovitură liberă, primită la 20 m, central, însă Cristea bate excelent peste zid, dar nu suficient de bine ca să și înscrie, iar balonul lovește transversal și sare în teren, trecând pe lângă mai mulți jucători galben-verzi, demarcați. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.