Doi interni într-o comisie la Camera Deputaților

0



Programul de internship al Camerei Deputaților este în plină desfășurare, în perioada 11 octombrie – 10 decembrie, anunță deputatul PSD de Argeș, Simona Bucura Oprescu. Acesta are doi interni în comisia pentru administrație publică și amenajarea teritoriului.  


„În calitate de președinte al Comisiei pentru administrație publică și amenajarea teritoriului am șansa de a avea doi interni în cadrul comisiei. Spun “șansa” pentru că atât eu, cât și politica de mâine, avem nevoie de sclipirea acestor tineri entuziaști. Și avem datoria de a le păstra viu acest entuziasm, arătându-le că politica și administrația nu înseamnă simple jocuri de cuvinte, ci multă responsabilitate și implicare. În cadrul Comisiei pentru administrație publică din Camera Deputaților, internii noștri învață în această perioadă modul de lucru al comisiei, dar și elemente legislative de bază, precum Codul Administrativ. Le urez mult spor în activitate, deoarece urmează o perioadă intensă, care sunt sigură că le va schimba perspectivele într-un mod pozitiv!” a declarat deputatul Simona Bucura Oprescu.

Ce înseamnă programul internship?

Programul de internship poate înseamna atât un start de succes în carieră, o modalitate excelentă pentru a căpăta experiența practică, șansa de a cunoaște profesioniști din domeniu și de a interacționa cu oameni cu pasiuni comune. În funcţie de numărul de salariaţi, organizaţia gazdă poate încheia în mod simultan contracte de internship pentru un număr de interni care nu poate fi mai mare de 5% din numărul total al salariaţilor. Excepţie fac firmele care au sub 20 de angajaţi, care pot avea 2 interni. M.S.