Polițiști proaspăt căsătoriți, au mers să doneze sânge!

0
0

Polițiștii argeșeni au fost şi sunt în continuare angrenaţi, zi de zi, în prima linie în lupta împotriva pandemiei de coronavirus. Din păcate, în plină pandemie, numărul celor care donează sânge pentru semenii lor a scăzut, oamenii legii încercând să suplinească nevoia de sânge. M.S. 

Deşi în această perioadă suntem concentraţi pe realizarea misiunilor specifice, noi, poliţiştii am răspuns pozitiv de fiecare dată când a fost nevoie de noi, inclusiv pentru donarea de sânge sau plasmă, anunță reprezentanții IPJ Argeș.

Marius și Bianca, doi tineri polițiști din cadrul Serviciului Rutier Argeș, au răspuns PREZENT apelului M.A.I. de a dona sânge, demonstrând, încă o dată, că fac cinste uniformei pe care o poartă.
Deși proaspăt căsătoriți, cei doi polițiști s-au prezentat vineri, alături de alți colegi, la Centrul Județean de Transfuzii Sanguine din Pitești , pentru a participa la acestă acțiune nobilă, de a salva vieți, prin donarea de sânge.
Pentru Bianca nu este pentru prima data când participă la astfel de activități, iar Marius și-a demonstrate altruismul de curând, când, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a acordat primul ajutor unui bărbat căzut în stradă.

Prin propriul exemplu, vă îndemnăm, să demonstrăm împreună, că atunci când viaţa are prioritate – nu suntem indiferenţi, ne implicăm.
Donează din inimă pentru o șansă la viață! Hai în clubul donatorilor de sânge descărcând aplicația BlooDoChallenge: https://bloodochallenge.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.