Costescu, înlocuit de la Naționala României

0
1


Baschet

De câteva zile reprezentativa de baschet masculin a României are un nou selecționer. Tudor Costescu, tehnicianul FC Argeș Basketball a fost înlocuit de Dragan Petricevic, antrenorul BC SCM Timișoara. La începutul lunii august, România a ratat calificarea în preliminariile Campionatului Mondial din 2023, după înfrângeri suferite cu Belarus și Letonia. Tehnicianul în vârstă de 52 de ani a condus și reprezentativa feminină a României.

Volei
Pe primul loc
FC Argeș Volei a bifat acum câteva zile a doua victorie din tot atâtea partide disputate în Divizia A2 de Volei feminin. Formația pregătită de Paul Bogdan a învins cu 3-0 la seturi în deplasarea de la CSM Focșani. Scorul pe seturi a fost următorul: 22-25, 16-25, 9-25. În urma acestei victorii, piteștencele ocupă locul 1, cu cele 6 puncte, adunate în primele două etape din acest sezon competițional.

Handbal
Victorie în derby!
Handbaliștii de la CSU Pitești s-au impus cu31-28 în derby-ul cu CS Medgidia din runda cu numărul 7 din Divizia A la handbal masculin, seria B. Echipa pregătită de Titel Răduță și Alin Oprescu a făcut un joc foarte bun și a condus la pauză cu 14-11, însă oaspeții nu au cedat și au stat tot timpul în coasta piteștenilor. Victoria argeșenilor s-a conturat pe finalul întâlnirii. În urma acestui succes, piteştenii au acumulat 18 puncte, la fel ca echipa din Medgidia, care are însă un golaveraj superior. Pentru echipa argeşeană au punctat: Mărgărit 8 goluri, Acsinia și Stan, câte 6, Hodorog şi Niţu, câte 4, Constantinescu 2 și Mihalache 1. În prima etapă a returului, programată pe 13 noiembrie, piteştenii vor juca tot acasă, cu Dinamo Bucureşti II.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.