Examen pentru examinatori de permise!

0
0



Două posturi de examinator a fost scoase la concurs, din sursă externă, de Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, pentru județul Argeș. Dosarele vor fi depuse online, până la data de 5 noiembrie 2021. Concursul va avea loc pe data de 25 noiembrie, la sediul DRPCÎV.


Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor scoate la concurs, în vederea ocupării prin încadrare directă din sursă externă a persoanelor cu studii corespunzătoare cerinţelor postului şi care îndeplinesc condiţiile legale, următoarele posturi vacante de agent de poliţie (funcţionar public cu statut special): 1 funcție de agent principal și 1 funcție de agent III la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor al judeţului Argeș. Potrivit regulamentului de concurs, candidații trebuie să deţină certificat sau autorizaţie de acces la informaţii clasificate nivelul „SECRET DE SERVICIU” – poate fi obţinut(ă) ulterior; să fie posesori de permis de conducere minim categoria B, valabil să deţină atestat de examinator eliberat de DRPCIV(poate fi obţinut ulterior).

Data limită de înscriere, 5 noiembrie!

Înscrierea se face, în perioada 29.10-05.11.2021 (inclusiv în zilele nelucrătoare, iar în data de 05.11.2021, doar până la orele 12.00), exclusiv online, la adresa de e-mail: resurseumane.drpciv@mai.gov.ro . Cererile de înscriere însoțite de documentația solicitată, transmise după data de 05.11.2021, orele 12.00, nu vor fi luate în considerare, anunță DRPCÎV. Concursul se va desfăşura la sediul Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor din şos. Pipera nr. 49, sector 2, Bucureşti în data de 25.11.2021 începând cu orele 13.00, iar accesul în sala unde se va desfășura concursul va fi permis candidaților exclusiv în baza actului de identitate valabil, după ce în prealabil le-a fost efectuat triajul epidemiologic.

Condițiile de înscriere la concurs sunt

Să aibă cetăţenia română şi domiciliul în România; Să cunoască limba română, scris şi vorbit; Să aibă capacitate deplină de exerciţiu; Să fie apţi din punct de vedere medical şi psihologic (aptitudinea/ inaptitudinea se constată de structurile de specialitate ale Ministerului Afacerilor Interne, printr-o examinare medicală şi evaluare psihologică, potrivit reglementărilor specifice în domeniu, exclusiv pentru candidatul declarat ”admis”); Să aibă vârsta de minim 18 ani împliniţi; Să aibă studii medii (M), cu diplomă de bacalaureat.  M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.