Primăria Bogați a făcut dezinfecția în comună

1



După cum v-am relatat în materialul anterior, în comuna Bogați, s-a efectuat procesul de dezinfecție la toate gospodăriile comunale, acțiunea fiind coordonată de primarul Ion Gârleanu împreună cu echipa Consiliului Local care a răspuns de fiecare dată cu promptitudine acțiunilor demarate de către primarul comunei Bogati.


Încă de la primele ore ale zilei de vineri 3 aprilie 2020 m-am deplasat în această frumoasă localitate, cu oameni harnici și gospodari pentru a face un reportaj într o situație mai puțin plăcută în ceea ce vizează lupta cu inamicul de temut la nivel mondial Covid 19. Am fost total impresionată de modul de organizare mobilizare și implicare a localnicilor de aici întreaga acțiune fiind coordonată de primarul comunei împreună cu echipa destoinică a Consiliului Local. În curtea Primăriei erau staționate 7 tractoare dotate cu cisterne incărcarcate cu soluția pentru dezinfecție fiecare dintre ele având desemnat un șef de echipă ce avea diaspoziția de a se deplasa în localitate pentru a face dezinfecția la fiecare gospodărie în parte. Așteptau să li se dea ,,startul” , în pornirea misiunii încredințate, de către edilul localității.
Primarul Ion Gârleanu a fost întâmpinat de către localnici cu mare bucurie ei conștientizând cât de importantă este acțiunea de dezinfecție a gospodăriilor lor în plină pandemie de coronavirus.
Oamenii apreciau implicarea primarului Ion Gârleanu având numai cuvinte de laudă pentru primarul lor,care nu precupeţeşte niciun efort cand este vorba de semenii săi fiind pentru el prioritari. Luând pulsul străzii și stând de vorbă cu o localnică cu numele de Angela Miriţă ,ea mi-a împărtășit implicarea primarului Ion Gârleanu în dezvoltarea comunei și grija pe care el o nutrește pentru bogații lui fiind pe deplin mulțumită de acest ,,Om cu suflet şi inimă mare” care de fiecare dată răspunde prompt doleanțelor cetăţenilor găsind cea mai rapidă şi bună rezolvare. Iată că şi de data aceasta faptele primarului comunei Bogați și-au pus amprenta pe cartea de vizită a edilului care este prezent în mijlocul locuitorilor din zori și până în seara. Vă las o impresie împărtășită de mine în demararea reportajului făcut afirmând cu tărie că am fost impresionată de frumusețile locurilor comunei Bogați, dar și de ospitalitatea de care au dat dovadă oamenii care se bucură că de trecerea unui suflet prin preajma pașilor ce m-au adus aici. Sunt ferm convinsă că oricine poposeşte pe meleagurile comunei Bogați, rămâne profund impresionat de hărnicia și primirea călduroasă a oamenilor locului desprinzându-se cu greu de această localitate binecuvântată de către Dumnezeu totodată fiind cuprinși de dorinta revenirii cat mai curând printre ,,bogățoi“. Camelia Sterie

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.