73 de cazuri de gripă în Argeș!

0
0

Direcția de Sănătate Publică Argeș a actu­alizat situ­ația cazurilor de gripă confirmate și raportate pâ­nă în acest moment. De la înce­pu­tul sezonului gripal s-au înregistrat în jude­țul nostru 73 de cazuri de gripă dintre care 64 cu virusul gripal B, 6 cu virusul gripal AH3 și 3 cu virusul gripal AH1. Din totalul cazurilor, 65 au fost înregistrate la copii și doar 8 la adulți. I.Ivănoiu­

De la începutul sezonului pînă acum s-a înregistrat un singur deces în cazul unei persoane de 78 de ani, cu boli cronice, confirmată cu virus gripal tip B.
Cele mai multe sunt la copii
Ultimele 12 cazuri de gripă au fost înregistrate la: un copil de 2 ani din Geamăna-virus gripal B, un copil de 3 ani din Pitești-virus gripal AH3, un copil de 14 ani din Căteasca- virus gripal AH3, un copil de 8 ani din Pitești- virus gripal B, o femeie de 20 ani din Tigveni- virus gripal B, o femeie de 59 ani din Câmpulung- virus gripal AH3, un bărbat de 65 ani din Băbana-virus gripal B, un copil de 9 ani din Davidești- virus gripal B, un copil de 9 ani din Vlădești- virus gripal B, un copil de 11 ani din Bradu- virus gripal B, un copil de 2 ani din Ștefănești- virus AH1, un copil de 6 ani din Pitești- virus gripal AH3. Niciunul dintre cazuri nu a avut complicații, pacienții au fost internați la Spitalul Județean de Urgență Pitești și puși sub tratament.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.