Argint la Campionatele Balcanice

0
0

Lupte

Acum câteva zile, în localitatea Xanthi, din Grecia, s-au desfășurat Campionatele Balcanice de lupte rezervate cadeților și copiilor. Din delegaţia României a făcut parte şi Alexandru Ionescu, sportiv legitimat la CSM Pitești. Luptătorul argeșean a câștigat medalia de argint la categoria 65 kg. Sportivii secţiei de lupte de la CSM Piteşti sunt pregătiţi de Cătălin Miron şi Ovidiu Croitor.
Atletism
Denisa Dragomir, locul 1 în Italia
Denisa Dragomir, sportiva legitimată la CSM Piteşti/FC Argeş, a încheiat sezonul competiţional cu o nouă victorie. Atleta noastră a terminat pe locul 1 la Limone Skyrunning Xtreme, competiție care s-a desfăşurat în provincia Brescia din Italia. Denisa a înregistrat timpul 2h 55’ 23, un nou record în proba feminină a competiţiei. Sportiva piteșteancă a câștigat în acest an circuitul mondial Skyrunning World Series 2021 și este pregătită de antrenorul Valentin Coroja. .
Judo
Pe podium la Mondialul de Kata
Acum o săptămână, în Portugalia,la Lisabona, s-a desfășurat Campionatul Mondial de Kata, competiție la care au participat cei maibuni sportivi din lume. La acest concurs, Alina Cheru şi Alina Zaharia, sportive legitimate la CSM Piteşti, au adus României o medalie de bronz, în proba de Ju no Kata. Cele două judoka sunt pregătite la clubul piteștean de antrenorul Cornel Pălărie. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.