A murit după accident!

0
0



Angajatul Uziei Dacia Renault, implicat într-un grav accident rutier miercuri dimineaţă, a murit. Bărbatul nu a supravieţuit leziunilor cerebrale grave şi a decedat ieri dimineaţă, în Secţia ATI a Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti.


Miercuri dimineaţă, Ion B., de 52 de ani, din Mioveni, conducea Dacia Logan dinspre Mioveni către uzină. Omul mergea la serviciu, urmând să intre în schimbul I. La intersecția cu DN 73 E, a intrat în coliziune cu un alt Logan care se deplasa către DN 73, pe breteaua de legătură (DN 73E), fiind condus de Valentin M., de 32 de ani, din Mioveni.Impactul a fost atât de puternic încât Ion B a fost preluată în comă de la locul accidentului. Omul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti, fiind dus direct în sala de operaţii din cauza leziunilor de la cap. A suportat o intervenţie cu ajutorul căruia ar fi trebuit să i se reducă din hemoragia cerebrală.

Omul avea şi multiple fracturi costale şi alte traumatisme însă, lovitura de la cap i-a fost fatală. Ieri dimineaţă, în ciuda eforturilor medicilor de a-l salva, Ion B. a decedat în Secţia ATI. M.S.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.