Un partener de off-road pe care poți conta: ATV-ul CFMoto CForce 800 XC

0

Riderii care doresc să repete experiența de pilotare în off-road cu un ATV de putere mare se pot orienta către CFMoto CFORCE 800 XC, un vehicul 4×4 de teren proiectat  special pentru a fi supus unor solicitări serioase în medii dificil de accesat, atât pentru agrement, cât și în cadrul diverselor aplicații utilitare. Seria de ATV-uri CForce a constructorului din China se bucură de o largă apreciere pe piață și oferă versatilitate, dotări moderne și componente performante. Dacă vreți să depășiți cele mai greu de traversat obstacole pe drumuri de munte, gama de ATV-uri CFMOTO vă așteaptă să o descoperiți, alături de o colecție impresionantă de echipamente de protecție pentru piloți și de accesorii ATV variate.

ATV-ul CFMOTO CForce 800 XC se afirmă prin motorizarea solidă din dotare. Motorul 800 cc, 2 cilindri, 4 timpi, SOHC, 8 valve, pe răcire cu lichid și injecție electronică EFI (de la Bosch) poate dezvolta până la 62 cai putere, suficient pentru a vă asigura o experiență de riding antrenantă. Motorul vine cuplat la o cutie automată CVTech cu trepte P / R / N / H / L. Pilotul beneficiază de pornire electrică.

În termeni de șasiu, ATV-ul 800cc din familia CFMOTO a fost înzestrat cu o suspensie cu braț dublu în A pe față, amortizoare pe ulei/gaz ajustabile și frâne hidraulice puternice, pentru o putere de stopare superioară. La acestea se adaugă anvelope radiale 26 inch (26 X 9-R14 pe față și, respectiv, 26 X 11-R14 pe spate), plus jante din aluminiu de 14 inch.

Șaua riderului are înălțimea de 36.6 inch și cea pentru pasager de 41.6 inch. Vehiculul are o gardă la sol de 11.2 inch și este dotat cu rack-uri (portbagaje) de capacitate 45 kg pe față și 34 kg pe spate, ceea ce vă aduce un avantaj atunci când trebuie să transportați diverse încărcături, cum ar fi unelte, echipamente de camping, hrană pentru animale sau alte bunuri.

Din dotarea standard nu lipsește troliul, un accesoriu ATV must-have dacă vreți să soluționați rapid și fără probleme o misiune de remorcare a unei încărcături de transportat sau pentru a vă scoate vehiculul împotmolit într-o zonă cu apă și noroi adânc. Troliul din dotarea lui CForce 800 XC este de capacitate 1360 kg. La acesta se adaugă cârligul de remorcare de 2 inch. Acest ATV utilitar-recreațional oferă o capacitate de remorcare de 396 kg. Alte caracteristici constau în echiparea cu: priză USB, faruri și proiectoare de ceață cu LED, lumini de zi LED, servodirecție EPS (Electronic Power Steering), suspensie spate independentă.

Comunicarea rider – vehicul se realizează prin intermediul unui bord digital cu 12 funcții, ce permite ajustarea luminozității ecranului și include toate datele necesare pentru o călătorie cât mai agreabilă.

Alături de CFMOTO CForce 800 XC, vă va surâde șansa de a vă bucura cu fiecare ieșire de o experiență de pilotare distractivă în off-road, astfel încât veți putea întreprinde cele mai aventuroase plimbări pe traseele de munte preferate împreună cu un coechipier care vă împărtășește pasiunea pentru explorare în outdoor.

Surse foto: cfmotousa.com