Motocicleta enduro în 2 timpi EC 250 din gama GasGas livrează o experiență de riding manevrabilă și distractivă

0

Lineup-ul enduro în 2 timpi al producătorului spaniol, GasGas, este reprezentat de modelele EC 250 și EC 300. Aceste două dirt bike-uri se caracterizează prin confort, manevrabilitate și agilitate dovedite pe traseele off-road, indiferent de nivelul de dificultate. Pe piață veți avea ocazia să descoperiți motociclete GasGas de ultimă generație, alături de o colecție impresionantă de echipamente de protecție moto și off-road: căști, cizme, mănuși, genunchiere, cotiere, bluze și pantaloni, jachete, ochelari, platoșe și alte protecții (pentru gât, pentru piept, spate).

Rafinată și fără a fi prea complicată, motocicleta EC 250 este un model de greutate medie în 2 timpi caracterizat prin manevrabilitate excelentă. Aceasta vine echipată cu atribute tehnice înalte. Un vehicul căruia nu îi place nimic mai mult decât să împingă limitele la maxim, în timp ce traversează fără probleme porțiunile pline de noroi. GasGas EC 250 oferă o livrare lină a puterii, emisii reduse și necesită minimă mentenanță. Este un aliat de încredere și beneficiază de tehnologia EFI dovedită.

Motocicletele enduro GasGas sunt construite să arate bine și să asigure o funcționare la cel mai înalt nivel. Caroseria permite o relație armonioasă între rider și vehicul, furnizând ergonomie ideală și puncte de contact pentru libertate maximă de mișcare. Designul modern și schema de culoare pe roșu sunt sinonime cu personalitatea vibrantă spaniolă. Șaua ergonomică cu profil plat se combină cu o husă de înaltă aderență pentru a livra control și confort superioare în toate condițiile la pilotare.

Toate modelele din gama enduro GasGas dispun de un sistem de ventilație performant care nu necesită folosirea de unelte pentru îndepărtarea și înlocuirea filtrului de aer. Sistemul de ventilație permite mentenanță ușoară și rapidă și asigură un flux de aer maxim. O altă caracteristică de top constă în dotarea cu ghidon Neken cu mecanism de accelerație inovativ integrat. Pachetul este completat de un rezervor de 8.5 litri transparent construit din politen, ce îi permite pilotului să vadă exact care este nivelul de combustibil. Rezervorul include capac în stil baionetă care asigură o sigilare sigură. Toate motocicletele vin echipate și cu un senzor pentru nivelul de combustibil.

Cadrele motocicletelor enduro GasGas sunt construite din oțel crom molibden cu flexiune specific gândită, astfel încât riderii pot aborda cu deplină încredere chiar și terenurile cele mai șerpuitoare. Împreună cu geometria dovedită, cadrele permit o manevrabilitate jucăușă și cea mai bună stabilitate. Cadrele sunt finisate cu un strat de vopsea roșie, durabilă. Cu un profil scurt și compact, subcadrele din componența modelelelor enduro GasGas sunt fabricate din aluminiu ușor. Profilul special gândit ajută la centralizarea masei în timp ce menține greutatea joasă. Ghidonul poate fi ajustat în 4 poziții diferite, astfel încât piloții de orice talie pot realiza cel mai bun setting, în funcție de necesități. Când vine vorba de dirt bike-uri pentru disciplina enduro din gama GasGas, 48 este numărul magic. Furcile WP XPLOR performante au diametrul de 48 mm.

Timp de decade, motoarele 250 cc în 2 timpi au reprezentat alegerea piloților enduro, oferind cea mai bună combinație de putere și construcție ușoară. Modelul EC 250 cu o cutie în 6 viteze livrează performanță incredibilă pentru motor și costuri de întreținere scăzute mulțumită unui sistem pe injecție electronică avansat la care se adaugă o transmisie cu specific enduro și un sistem de valve superior.

Întregul lineup enduro beneficiază de frâne Braktec, pentru a asigura putere de stopare superioară. Sistemul de răcire și radiatoarele integrate oferă eficiență de răcire maximă și elimină necesitatea unor furtunuri suplimentare.

Surse foto:

https://www.gasgas.com/en-ro/models/enduro/2-stroke/ec-250-2022.html