Top accesorii pentru dotarea SSV-ului sport CFMOTO ZForce 1000

0
0

Side-by-side-ul sportiv CFMOTO ZFORCE 1000 este un vehicul dedicat prin excelență riderilor pasionați de viteză și întreceri în off-road. Este un model 4×4 premium, cu componente de înaltă performanță, tehnologie avansată și dotări moderne, pentru care constructorul din China a rezervat o serie de accesorii funcționale, de siguranță și confort. Cei care practică un stil de riding agresiv pe drumurile off-road accidentate trebuie să își ia măsuri de prevedere și să se orienteze mai ales către soluțiile de protecție la impact. Specialiștii ATVRom Brasov vă pot oferi toate informațiile pentru a vă ajuta să alegeți corect accesoriile potrivite pentru SSV-ul Z10 din dotare.

Barele de protecție pentru părțile din față și din spate ale caroseriei asigură un plus de protecție împotriva resturilor de pe traseu (crengi care zgârie, pietre care sar în timpul rulării etc.) care pot distruge sau deteriora elementele din plastic și farurile vehiculului. Se atașează cu ușurință la bara standard. Sunt fabricate din oțel de grosime 1.5 inch.

Nerf bars – protecția pentru părțile laterale este realizată din oțel și oferă durabilitate.

Oglinzi retrovizoare – Acest accesoriu se montează facil la cabina standard, cu rolul de a îmbunătăți vizibilitatea pilotului. Este deosebit de important să beneficiați de o vizibilitate cât mai bună asupra traseului de parcurs, mai ales datorită faptului că nu știți niciodată ce vă rezervă următoarea plimbare în off-road. Oricând poate apărea un animal sălbatic, o turmă de oi sau alte provocări de depășit până ajungeți la destinația propusă.

KWT Sistem Separator de Particule – Reprezintă un sistem de filtrare aer avansat care nu necesită putere electrică pentru a funcționa. A fost gândit doar pentru utilizare în condiții extreme. Sistemul se bazează pe un principiu de funcționare gândit astfel: întâi, murdăria și praful sunt interceptate de tehnologia patentată, apoi particulele filtrate sunt eliberate într-un compartiment detașabil (pentru golire), iar în următorul stadiu, aerul curat este lăsat să circule în filtrul de aer din componența vehiculului. Acest separator KWT promite să fie eficient și să îndepărteze 98% din particulele de praf pentru a nu ajunge în filtrul de aer.

Inserții de portiere joase – Se montează facil la ușile 1/4 standard, oferind protecție extra pentru interiorul cabinei.

Ansamblu cargo – Cutia de depozitare de instalat în partea din spate a vehiculului se montează rapid, fără necesitatea uneltelor, prin intermediul clemelor CF Connect. Aceasta oferă o capacitate de depozitare de 98 litri și se curăță ușor.

Parbriz – Parbrizul este un accesoriu care conferă un plus de siguranță pentru pilot și un coechipier. Parbrizul din policarbonat dur se instalează rapid și fără a impune folosirea de unelte, datorită noului design cu cleme. Acesta protejează împotriva elementelor exterioare, fiind disponibil pentru orice șasiu Z10. Există câte un model pentru față și spate.

Cutia Retro Fit pentru ZForce 1000 asigură o potrivire perfectă pentru zona cargo din spate și permite atașarea și la alte vehicule din seria ZForce.

După cum puteți observa, există multiple accesorii utile pentru a vă personaliza cu succes modelul de side-by-side CFMOTO ZForce 1000 din dotare.

Surse foto:

https://cfmotousa.com/accessories

https://cfmotousa.com/portals/0/z950-front-bumper.jpg

https://cfmotousa.com/portals/0/z950-nerf-bars.jpg

https://cfmotousa.com/portals/0/z950-side-view-mirrors.jpg

https://cfmotousa.com/portals/0/z950-particle-separator.jpg

https://cfmotousa.com/portals/0/z950-lower-door-inserts.jpg

https://cfmotousa.com/portals/0/rear-cargo-box.jpg

https://cfmotousa.com/portals/0/z950-windshield-poly-half-accessory.jpg

https://cfmotousa.com/portals/0/z950-windshield-poly-rear-accessory.jpg

https://cfmotousa.com/portals/0/z950-box-retro-fit-plate-accessory.jpg