Top 9 accesorii utile pentru personalizarea vehiculelor SxS CFMOTO UForce 600

0
0

Unul dintre motivele pentru care mulți rideri preferă să opteze pentru un side-by-side CFMOTO constă în raportul excelent preț versus calitate. La acest lucru se adaugă dotările standard cuprinzătoare, spre deosebire de multe modele concurente pentru care acestea sunt oferite ca accesorii opționale.În această situație se află troliul. Însă, pe lângă pachetul standard specific fiecărui vehicul CFMOTO, producătorul pune la dispoziția piloților și o colecție diversificată de alte accesorii funcționale, practice, de siguranță și confort sau pentru soluționarea problemei spațiului destinat stocării. La ATVRom Cluj, ne preocupăm în special de nevoile utilizatorilor și veți descoperi cele mai noi accesorii pentru side-by-side-ul din dotare.

Dacă sunteți posesorul unui SxS UForce 600 cu pronunțat caracter utilitar, aveți de unde alege o serie întreagă de accesorii, printre care se numără parbrize, cutii cargo, uși, scaune încălzite pentru pilot și pasager, sistem audio, bare de protecție, nerf bars etc. CFMOTO UForce 600 permite personalizarea cu parbriz pe față construit din policarbonat dur. Parbrizul se instalează ușor, mulțumită noului design cu cleme disponibil și are rolul de a proteja riderul și pasagerul de elementele exterioare și de vânt. Acesta este o soluție eficientă pentru a beneficia de confort și protecție crescute la bordul side-by-side-ului UForce 600. Pentru acest model este disponibil și parbriz spate. În plus, vehiculul mai poate fi personalizat și cu un parbriz complet.

Vehiculul este dotat și cu Cargo box, o cutie pentru depozitare, ce oferă o capacitate de până la 182 litri. Aceasta se poate detașa fără probleme cu ajutorul CF Connect, este construită din plastic dur și se curăță cu ușurință.

Rack-ul de montat pe spate este construit dintr-un cadru din oțel durabil și se montează prin intermediul sistemului CF Connect de atașare a accesoriilor, permițând instalarea unei cutii deasupra. Acesta este finisat cu un strat de vopsea neagră.

Ansamblul de uși dreapta – stânga include geamuri, pentru a beneficia de vizibilitate și se bazează pe un cadru din metal acoperit cu plastic. Acesta sigilează cabina de elementele din exterior.

Un accesoriu deosebit de important atunci când desfășurați diferite activități de muncă sau de agrement în sezonul rece este scaunul încălzit pentru pilot. Acesta permite ajustarea în funcție de talia riderului, pentru a asigura confort la pilotare și este prevăzut cu buton de pornire – oprire cu LED color. În plus, este disponibil și scaun încălzit pentru însoțitor.

Sistemul audio proiectat special pentru UForce 600 se bazează pe o unitate LCD 160w și dispune de difuzoare 6.5”. Alte caracteristici ale sistemului audio sunt carcasa din compozit HDPE de impact înalt și rating LIFE SHIELD IPX.

Bara de protecție pe față este fabricată din oțel de grosime 1.5 inch și se atașează în punctele existente. Aceasta oferă protecție completă pentru partea din față a vehiculului.

Bara de protecție spate este fabricată tot din oțel de grosime 1.5 inch și asigură protecție completă pentru partea din spate a vehiculului, incluzând o treaptă pentru acces facil la zona cargo.

Nerf bars reprezintă accesoriul construit din oțel de grosime 2 inch, ce oferă protecție laterală completă și include o treaptă pentru a facilita intrarea în cabină. În plus, acesta se montează rapid.

Geanta de stocare este un accesoriu deosebit de eficient pentru păstrarea obiectelor mai mici, importante și se montează în plafon. Aceasta oferă o capacitate de stocare generoasă și a fost special gândită pentru a vă permite să depozitați o hartă, telefonul sau alte obiecte asemănătoare. În plus, aceasta se instalează foarte ușor. În afară de UForce 600, acest accesoriu este disponibil și pentru modelele de SxS-uri UForce 1000 și UForce 1000 XL.

Surse foto:

https://cfmotousa.com/accessories

https://cfmotousa.com/portals/0/windshield-poly-half-accessory.jpg

https://cfmotousa.com/portals/0/windshield-poly-full-accessory.jpg

https://cfmotousa.com/portals/0/cargo-box-accessory.jpg

https://cfmotousa.com/portals/0/rear-cargo-rack-accessory.jpg

https://cfmotousa.com/portals/0/hard-door-assembly-left-right-accessory.jpg

https://cfmotousa.com/portals/0/u6-audio-system-accessory.jpg

https://cfmotousa.com/portals/0/front-bumper-accessory.jpg

https://cfmotousa.com/portals/0/rear-bumper-accessory.jpg

https://cfmotousa.com/portals/0/nerf-bars-accessory.jpg

https://cfmotousa.com/portals/0/overhead-storage-bag-accessory.jpg