“Sunt multiple ipoteze de lucru!”

0
0



Asociaţia Judeţeană de Fotbal Argeş studiază în această perioadă diferite variante de reluare a competiţiilor, Liga IV şi Liga V, însă până în acest moment nu s-a luat nicio decizie clară.


Aşa cum fotbalul din Liga I, Liga II şi Liga III depinde de Starea de Urgenţă impusă de preşedinte şi de evoluţia pandemiei de coronavirus la nivelul ţării, şi fotbalul “mic” din Argeş depinde de aceste lucruri. Cum însă preşedintele a anunţat că se va prelungi Starea de Urgenţă cu încă o lună, cert este că la mijlocul lunii mai nu se pot relua campionatele, aşa cum se spera initial. În cel mai bun caz, la acea data s-ar putea relua pregătirea. Cum la nivelul Ligilor IV şi V nu se pune foarte mult accentual pe pregătirea precompetiţională, este posibil ca, dacă la mijlocul lunii mai se ridică Starea de Urgenţă, la scurt timp să se reia şi sezonul competiţional în judeţul Argeş.
Preşedintele AJF Argeş, Cornel Sorescu i-a înştiinţat deja pe reprezentanţii structurilor sportive din judeţ, afialiate asociaţiei: “Ca urmare a mai multor întrebări venite din partea membrilor afiliaţi, AJF Argeş, vă informează că atâta timp cât FRF pune în practică deciziile UEFA după o consultare prealabilă, așa și asociațiile județene de fotbal vor decide, după o consultare cu FRF, indiferent dacă în acest moment există diferențe evidente în privința situației generată de infecția cu COVID-19. Orice decizie care se va lua, va fi una unitară valabilă pentru toate asociațiile județene, ca urmare a factorului sportiv, financiar, etc. În această perioadă, dificilă, AJF Arges nu se va poziționa categoric, si nu va lua o decizie finală asupra competițiilor pe care le organizeaza, fie că sunt competitii de seniori sau de juniori. Sunt multiple ipoteze de lucru și sunt dependente de deciziile de la nivelurile competiționale superioare. AJF Arges va ureaza multa sanatate şi vă reaminteşte ca numai dacă respectaţi legile ţării şi respectând deciziile autorităţilor, stând acasă, vom putea să ne revedem, cât mai curând, cu toţii, pe stadioane. Multă sănătate tuturor!” S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.