Tudor Pendiuc şi-a făcut televiziune online!

0
0



Fostul primar al Piteştiului, Tudor Pendiuc a demarat un proiect în televiziune. Acesta şi-a deschis o televiziune online şi spuse că a făcut deja primele teste. Ideea i-a venit în timp ce ţinea cursuri online pentru studenţi, fiind conferenţiar universitar doctor la Universitatea ”Constantin Brâncoveanu” din Piteşti.


Contactat telefonic, fostul primar a confirmat informaţia. „ Am şi făcut-o! Aseară am făcut nişte teste şi în 10 minute am avut 500 de vizualizări. Este o noutate la nivel naţional. Se transmite online, cei care fac dezbatera pot intra din locul unde se află şi primesc mesaje în direct, mesaje la care pot răspunde. Avem protocoale prin care stabilim cu invitaţii la ce oră să intre. Este un cont de Facebook cu tot ce trebuie. Oricine poate să trimită mesaje scrise. Nu am stabilit cum se va numi! Va fi o televiziune de dezbatere, va fi de mare impact. Pe viitor ne putem dezvolta. Avem doi specialişti în IT, de mare calibru. Unul dintre ei a fost numărul 4 în lume. Sunt cunoştinţe pe care mi le-am făcut acolo unde m-am dus, după ce m-a refuzat Piteştiul. Această televiziune nu necesită investiţii. Noi suntem foarte atenţi la partea legală şi vom face totul aşa cum trebuie” a declarat Tudor Pendiuc.
De Florii va transmite
Primele teste pentru noua televiziune l-au găsit pe Tudor Pendiuc în grădină. „ M-a sunat şi mi-a spus că trebuie să facem testul. M-am dus repede în casă şi aşa cum eram în grădină, mi-am dat jos hanoracul şi am intrat. La fel şi partenerul meu Cătălin Gherzan. Niciunul nu era pregătit. De Florii vom transmite. Dacă tot nu s-a putut să fie organizată Simfonia Lalelelor, facem noi ceva frumos. Este o televiziune online de dezbatere locală pentru a găsi soluţii de începere a activităţii după această perioadă, dar şi pentru această perioadă în care ne aflăm, cu situaţia de urgenţă şi toate măsurile impuse. Nu avem niciun fel de ambiţie să luăm locul cuiva. Aşteptăm propuneri din Piteşti şi din orice colţ al lumii. Noi facem cursuri online la facultate şi de aici mi-a venit ideea” a mărturisit Tudor Pendiuc. . M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.