“Vrem cele 3 puncte cu Gaz Metan!”

0

  • CS Mioveni joacă luni cu Mediaș



CS Mioveni va evolua în etapa a 16-a, prima returului, de-abia luni de la ora 17:30. Galben-verzii vor primi vizita celor de la Gaz Metan Mediaș, echipă aflată și ea în suferință în acest sezon.


În tur, la Mediaș, gazdele s-au impus cu 1-0, scorul fiind însă nedrept cu realitatea din teren. Jocul de luni a fost prefațat ieri, într-o conferință de presă de antrenorul Alexandru Pelici și jucătorii Lucian Dumitriu și Ionuț Balaur.
“Începe returul campionatului și ne așteaptă 6 jocuri până la vacanță. Ne-am propus să luăm cât mai multe puncte! Ne trebuie minimum 6-7 puncte pentru a avea liniște în vacanța de iarnă. Primul joc este întotdeauna cel mai greu. Gazul a făcut jocuri bune în ultima perioadă și a scos rezultate bune, în special la ultimul meci, când a învins la Chindia fiind și în inferioritate numerică.
Întâlnim o contracandidată la retrogradare , importanța punctelor este foarte mare, iar dacă vom obține ceea ce ne-am propus vom avea liniște pentru următoarele jocuri. Dacă câștigat cu UTA sau cu Botoșani, eram în grafic, așa, nu suntem! Trebuie să recuperăm puncte. Este important să luăm cele 3 puncte cu Mediaș” – Alexandru Pelici, antrenor principal
“Toate partidele pe care le-am avut și le vom avea sunt grele. Dar de data aceasta adversarul este cam de nivelul nostrum. Sunt într-o situație asemănătoare cu a noastră.
Nu mai jucăm cu Botoșani sau UTA care speră la play-off, jucăm cu o echipă care se gândește la play-out. Sperăm să obținem cele 3 puncte puse în joc și să îi depășim în clasament” – Ionuț Balaur, fundaș
“Așa cum spunea și Ionuț, toate meciurile sunt grele pentru noi. Ne dorim însă să scoatem maximum de puncte din partida cu Mediaș și ne dorim să facem cât mai multe puncte până la întreruperea campionatului pentru a avea o vacanță liniștită. Am avut situații bune la fiecare meci, dar a ratat foarte mult. Sperăm să nu se mai întâmple așa și să scoatem mai mult” – Lucian Dumitriu, mijlocaș. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.