„Trebuie să aducă plus-valoare!“

0

Badea îşi doreşte doar jucători valoroşi

Ionuţ Badea, antrenorul echipei FC Argeş, s-a declarat mulţumit de ceea ce a arătat FC Argeş în partida de miercuri, cu Unirea Bascov, câştigată de echipa sa cu 1-0. Principalul grupării din Trivale a vorbit la conferinţa de presă de după meci despre perioada de pregătire din această iarnă şi despre transferurile pe care vrea să le facă. S.M.

Badea a tras şi câteva concluzii după testul cu Unirea Bascov, primul din această iarnă: „Concluziile sunt doar de început, nu putem vorbi acum de echipe definite ca joc sau ca ansamblu. În general, încep primele meciuri amicale cu echipe mixte. Nu sunt interesat de o echipă standard, ci să-mi propag foarte bine minutele de efort pentru fiecare jucător astfel încât să avem şi un echilibru, după care lucrurile trec uşor-uşor către zonele de procentaj mai mare, 70-80% dintr-un singur meci pentru un ­juc­­ător. La final vom avea o certitudine pentru începutul campionatului. Noi acum suntem cam la jumătatea pregătirii. În cantonamentul din Antalya, începe o nouă etapă unde vom insista mai mult pe intensitate şi pe lucrul cu mingea pe spaţii reduse“.
Francezul Deslandes, primul transfer
Antrenorul alb-violeţilor a vorbit şi despre campania de transferuri: ”Aş vrea să fac câteva precizări de situaţii care apar în rândul suporterilor, în rândul oamenilor care urmăresc FC Argeş. Dacă nu se suplimenta bugetul în luna decembrie puteam să punem lacătul pe uşă! A fost o mare realizare pentru că domnul primar, împreună cu consilierii şi cu domnul preşedinte al Consiliului de Administraţie, Cristi Gentea, au reuşit să facă acest buget pentru anul următor. Ulterior aşteptările sunt legate de transferuri. Nu pot să aduc la FC Argeş decât jucători care să fie peste ceea ce avem noi în momentul de faţă. Poziţiile pe care am vrut să le completăm au fost acelea de fundaş central, un atacant central ca să avem completare la Buhăescu şi betonarea poziţiei de mijlocaş lateral la jucătorul sub 20 de ani. Am reuşit un singur transfer până acum, deşi am văzut peste 30-40 de jucători. Este vorba de Sylvain Deslandes care are meciuri la toate naţionalele de la U 16 până la U 21 ale Franţei. A fost jucătorul lui Wolverhampton, însă ulterior a fost împrumutat pentru că era greu să prindă echipa, dar pentru noi în momentul de faţă este un transfer util. Au mai fost şi alte nume care nu au putut fi luate pentru că sunt sub contract. Am încercat să-l aducem pe Cornel Ene de la Kisvarda, dar nu şi-a putut rezolva problema de acolo, întrucât noi nu putem plăti sume de transfer. Şi Ionuţ Stoica de la Hermannstdt era o opţiune pentru noi, dar a rămas în cadrul echipei din Sibiu”.
“Oamenii de afaceri să vină lângă echipă“
Principalul grupării din Trivale îşi doreşte ca oamenii de afaceri din judeţ să vină lângă echipă: „Trebuie să menţionez faptul că domnul preşedinte al Consiliului de Administraţie, Cristian Gentea a reuşit să aducă 6 miliarde de lei vechi din sponsorizări, pe lângă alte sume care au mai fost aduse, însă este o sumă mult prea mică pentru ceea ce îşi doreşte echipa în momentul de faţă. Sper ca toate aceste lucruri auzite acum, vor sensibiliza oamenii de afaceri din judeţ pentru a face aceste sponsorizări în mod legal către echipă. În iarnă este foarte greu să găseşti fotbalişti cu calitate pentru că ei semnează în vară. Noi mai aşteptăm jucători pe poziţiile pe care le-am spus mai devreme. Sper ca până pe 2 februarie, până la plecarea în cantonamentul din Antalya, sau măcar în prima parte a cantonamentului, să putem achiziţiona pe aceste poziţii care să vină în completare şi cu un plus-valoare pentru echipă“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.