Prietenii unui manelist celebru, reţinuţi!

1
0



Scandal mare într-un club de manele din Budeasa, la începutul lunii, octombrie. În timp de cunoscutul manelist Bogdan de la Ploieşti de afla pe scenă şi cânta de mama focului, indivizi din anturajul său au bătut mai mulţi oameni nevinovaţi. Pe ritmuri de manelele, s-au împărţit pumni şi picioare, încăierarea fiind filmată. După ce imaginile au fost postate pe un cont de socializare, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Piteşti s-au autosesizat şi au identificat o parte dintre agresori. Cu toţii au legături cu renumite clanuri de interlopi cunoscute la nivel national.


În plină pandemie, patronul unui club de manele din Budeasa a organizat o mega-petrecere, avându-l ca invitat pe manelistul Bogdan de la Ploieşti.

Peste 500 de persoane au asistat la spectacol, ceea ce a dus la amendarea afaceristului şi suspendarea activităţii clubului pe o perioadă limitată. Ulterior s-a dovedit că în seara cu pricina, în acelaşi local, a avut loc o încăierare căreia i-au căzut victime mai multe persoane.

Lovit că nu-i plăcea cum cântă solistul

La scurt timp după spectacol, pe un cont de socializare au apărut imagini în care mai multe persoane se băteau. Pe filmare apăreau şi indivizi certaţi cu legea despre care se ştie că au legături cu anumite clanuri de interlopi. Cazul a fost preluat de polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, care au întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și loviri sau alte violențe. În timpul anchetei s-a stabilit că la petrecere au fost prezenţi mai mulţi indivizi din anturajul interpretului, din Argeş şi alte judeţe. Unul dintre aceştia a auzit în public, cum un tânăr spunea că nu-i place cum cântă manelistul. Intrigat de faptul că este pus la îndoială “talentul” solistului, acesta l-a atacat pe client, lovindu-l cu pumnii şi picioarele. Fratele victimei a sărit să-l scape, dar a fost şi el lovit. La fel a păţit şi un prieten al celor doi. Între timp a crescut şi numărul agresorilor şi al victimelor. Mulți dintre cei bătuti nu aveau nicio legătură cu vreuna dintre tabere, fiind victime colaterale. Astfel, au fost bătuţi mai mulţi oameni a căror vină a fost doar aceea că s-au aflat în apropierea locului unde a izbucnit scandalul.

Un suspect a fugit din țară!

Oamenii legii au aflat că unii dintre cei bătuți au transmis mesaje de amenințare către partea adversă, anunțând că se vor răzbuna, urmând o nouă încăierare. Polițiștii au mai stabilit că indivizii care au participat la scandal au legături cu grupări interlope cunoscute, fiind extrem de agresivi. Pe baza imaginilor şi al declaraţiilor unor martori au fost identificaţi trei dintre agresori deşi numărul lor este mai mare. De asemenea, au fost găsite patru victime. Doi dintre indivizii care făceau parte din anturajul manelistului, respectiv Octavian G., de 21 de ani, şi Adrian R, de 36 de ani, ambii din comuna Mănesti, județul Dâmbovița, au fost reţinuți pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore. Ieri, cei doi au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunerea luării unei măsuri preventive. S-a dispus controlul judiciar pe o perioadă de 60 de zile, timp în care, cei doi au interdicția de a părăsi localitatea de domiciliu, inclusiv în perioada sărbătorilor de iarnă. Cel de-al treilea suspect, după ce a aflat că este pus sub urmărire penală, a fugit din țară.

După cum se știe, la încăierare au fost mai mulți agresori și mai multe victime. Tocmai de aceea, se face un apel la participanții care au fost martori la scandal sau la cei care au fost bătuți să nu ezite în a-i sprijini pe anchetatori în acest demers, prin care se dorește ca autorii să fie trași la răspundere. M.Sandu


1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.