Victorie obținută cu mult noroc!

0
0

  • UTA – FC Argeș 0-1(0-0) A marcat: Joao Miguel (min.80)



FC Argeș continuă cu succes lupta pentru intrarea în play-off după ce a reușit să-și ia revanșa în fața UTA-ei după eșecul din turul campionatului. Piteștenii s-au impus cu 1-0 în deplasarea de acum câteva zile, de la Arad și țin aproape de echipele din partea superioară a ierarhiei.


Jocul a fost dominat de la un capăt la altul de arădeni care au ratat însă din toate pozițiile. În prima repriză, Ubbink și Miculescu nu au putut să-l învingă pe Greab din poziții ideale. După pauză, UTA putea deschide scorul prin Dangubic, însă portarul piteștean a fost salvat de bara laterală. Câteva minute mai târziu, același Dangubic a zguduit și cealaltă bară a porții alb-violeților. Erico și Hora i-au scos peri albi lui Laszlo Balint după ce au trimis peste transversală din apropierea porții. FC Argeș a dat lovitura în minutul 80, atunci când Iasmin Latovlevici a executat o lovitură de la colțul terenului, iar Joao Miguel a trimis cu capul în plasă!. În urma acestui rezultat, FC Argeș au ajuns la 27 de puncte și au urcat pe locul 7. Piteștenii au cu un punct mai puțin decât Universitatea Craiova, Rapid și FC Botoșani, formațiile clasate pe locurile 4, 5 și 6.
Caseta tehnică:
UTA: Balauru – Vukcevic, Erico, Medimorec, Shliakhov – Vorobjovas, Batha(min.61 Hora) – Ubbink, Miculescu, Roger (min.71 Antal) – Dangubic
Rezerve neutilizate: Iacob – Benga, Baravykas, Dima, Passaglia, Isac, Bustea. Antrenor: Laszlo Balint
FC Argeş: Greab – Tofan, Turda, Joao Miguel, Latovlevici – Meza Colli, Raynov – Işfan, Şerban(min.64 Honciu), Dumitraşcu(min.64 Viana) – Arias (min.71 Pițian).
Rezerve neutilizate: Croitoru – Muşat, Boldor, Honciu, Dumitru, Palic, Said. Antrenori: Andrei Prepeliță și Mihai Ianovschi.
Cartonașe galbene: Miculescu, Balauru, Hora / Latovlevici, Honciu
Cartonașe roșii: Dumitru(min.75 în afara terenului de joc)
Stadion: ”Arena Francisc Neuman” Spectatori 4.000
Arbitri: Sorin Costreie (Buftea) – Andrei Constantinescu (Bucureşti) și Ferencz Tunyogi (Zalău). Rezervă: George Găman (Craiova)
Observatori: Iosif Olah (Sfântu Gheorghe), Iuliuss Nemțeanu (Ghermănești – Ilfov).
Cum s-a marcat golul:
min.80: 0-1! Latovlevici execută perfect o lovitură de colț, iar fundașul Joao Miguel trimite cu capul la colțul lung. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.