Care este situaţia în celelalte campionate de fotbal

0
0

Premier League (Anglia) – Meciurile din Premier League au fost amânate cel puțin până pe 30 aprilie. Competiția s-ar putea prelungi și în lunile de vară. Între timp, în Anglia au apărut informații conform cărora reluarea competiției ar putea fi pusă în pericol din cauza faptului că mai mulți jucători se tem să nu fie expuși pandemiei de coronavirus.
La Liga (Spania) – Cum pandemia de coronavirus a escaladat, spaniolii au trecut deja la un scenariu mai pesimist. Astfel, prima lor variantă este de a relua meciurile din La Liga pe 30 iunie, iar campionatul să se întindă până pe 16 iulie. Dacă situația nu se va rezolva până atunci, al doilea scenariu ar fi să se înceapă în luna august și să se joace până la finalul lui septembrie. Ultimul scenariu pregătit de iberici indică faptul că La Liga s-ar putea relua în septembrie.
Serie A (Italia) – Președintele Federației de Fotbal din Italia a anunțat că, într-un scenariu optimist, s-ar putea ca sezonul să se reia după 30 iunie și să se joace în iulie și august pentru a duce la bun sfârșit acest sezon.
Ligue 1 (Franța) – Meciurile din campionatul Franței au fost suspendate până la data de 15 iunie, conform spuselor lui Bernard Caiazzo, care a reprezentat cluburile la discuția cu liga franceză.
Bundesliga (Germania) – Ultima comunicare făcută de reprezentanții ligii germane arată că Bundesliga s-ar putea relua la mijlocul lunii mai. Între timp, atenția s-a mutat spre micșorarea salariilor jucătorilor. Astfel, cluburile vor să le scadă cu până la 20%.
O componentă serioasă a industriei suferă după suspendarea campionatelor
Spuneam mai devreme că unele echipe au început deja să le micșoreze salariile jucătorilor. Veniturile lor au scăzut considerabil, în condițiile în care nu au mai avut activitate. În plus, inclusiv industria pariurilor sportive, din care erau sponsorizate numeroase echipe și pompa bani grei, are de suferit.
Pariorii au fost și ei cumva afectați, dar s-au reprofilat și s-au mutat online. Acum aleg pariurile virtuale, pariuri esports sau jocuri pacanele gratis sau pe bani reali, oferta fiind în continuare atractivă pentru ei. S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.