Viorel Dobrin, campion mondial la skandenberg!

1
1

  • Performanță de excepție pentru sportul argeșean



Performanță de excepție pentru sportul argeșean. Viorel Dobrin, cel supranumit ”Argeșeanul cu brațele de fier”, este noul campion mondial la skandenberg mâna dreaptă, categoria 85 de kg.


Sportivul și antrenorul originar din Poiana Lacului și-a îndeplinit visul și a obținut medalia de aur la cea mai importantă competiție de pe mapamond, singura care îi lipsea din palmareul său impresionat. În afară de acest titlu mondial, sportivii Clubului Armbenders Viorel Dobrin au mai cucerit la competiția de la București încă 3 medalii de bronz. Pe treapta a treia a podiumului de premiere au urcat Roxana Spirea (Junioare +70 kg), Andrei Cocioabă (Juniori -55 kg) și Adelin Marian Birciu(Juniori +80 kg).
Dobrin este absolvent al Universității din Pitești atât la ciclurile de licență, cât și de master.

”Suntem mândri de el”

Performanța sportivului argeșean nu a trecut neobservată de reprezentanții Universității din Pitești: ”Viorel Dobrin a fost studentul nostru la Educație Fizică și Masterand la Organizare și conducere în sport, a absolvit anul acesta și este multiplu campion național, campion european și până ieri, vicecampion mondial, acum, proaspăt campion mondial la mâna dreaptă, după un ghinion de accidentare la mâna stangă, mâna lui forte în ultimul timp. Acum două zile, Viorel Dobrin, conducătorul Clubului Armbender Poiana Lacului, club cu care are cele mai multe medalii la nivel național, cu selecție exclusivă din comuna Poiana Lacului, o performanță care mie mi se pare deosebită.
Să ne gândim la impactul pe care-l are sportul, printr-un personaj de acest gen, care-și antrenează familia, vecinii, prietenii, făcându-i să ne reprezinte pe noi toți, atât la nivel național, cât și internațional, locuitori care nu se mai deplasează până la Pitești măcar, antrenamentele făcându-se chiar în sala personală, acasă, la Poiana Lacului, unde Viorel și-a dedicat această parte din viață sportului, dar și celor pe care-i antrenează. Cred că am vrea să avem mai mulți studenți, masteranzi și doctoranzi de acest gen, mai avem și îi vom promova pe toți, suntem mândri de ei și ne fac cinste Universității din Pitești și facultății cu profil de sport”, a fost mesajul lui Julien Leonard Fleancu, decanul Facultății de Științe, Educație Fizică și Informatică din cadrul Universității din Pitești. M.D.


1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.