Dispărutul de 19 ani, găsit mort!

0
0



La trei săptămâni de la dispariţie, Mihai Daniel Bâldan, în vârstă de 19 ani, din comuna Negraşi, a fost găsit mort. Tânărul s-a sinucis, din dragoste. Poliţiştii au găsit lângă cadavru fotografiile iubitei şi ultimele mesaje transmise către fată.


Mihai Daniel Bâldan de 19 ani locuia cu bunica. Pe data de 19 martie, tânărul a dispărut de aacsă. Bunica, cea alături de care locuia, a sesizat autorităţile pe data de 21 martie. Deşi tânărul a fost căutat, nimeni nu i-a dat de urmă. Mihai avea telefonul închis şi nu exista vreo persoană care să-l fi văzut în uiltima vreme. Tânărul avusese multe probleme cu legea şi toată lumea credea că a fugit ca să scape de urmărirea penală. El a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Piteşti pe data de 10 februarie, la un an închisoare cu suspendare pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi violare de domiciliu, fiindu-i fixată o perioadă de supraveghere de 2 ani. De asemenea, are obligaţia să presteze 90 de zile de muncă în folosul comunităţii. Mai mult, tânărul era cercetat într-un dosar de loviri şi alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice de Poliţia Costeşti şi se afla sub control judicar într-un dosar de furt calificat instrumentat de Poliţia Municipiului Piteşti.
Îşi cerea iertare iubitei!
La scurt timp după dispariţie au fost efectuate căutări, însă tânărul nu a fost găsit. Toată lumea se gândea că dispariţia lui are legătură cu dosarele în care este cercetat. Din nefericire duminică a fost descoperită tragedia.Trupul tânărului a fost găsit fără suflare, în pădure, la Negraşi de un pădurar. Trupul zăcea atârnat în ştreang în anexa unei cabane. După starea cadavrului Mihai Daniel Bâldan era mort de multă vreme, cel mai probabil de la data dispariţiei. În timpul cercetărilor oamneii leii au găsit lângă cadavrul mai mutl fotografii cu o tânără, nimeni alta decât iubita lui Mihai. Pe spatele acestora tânărul scrisese mesaje de adio către fată. În ultimele cuvinte, acesta îşi cerea scuze pentru gestul făcut, apropiaţilor dar în special iubitei. „ Poate aşa vei înţeleg cât de mult te iubesc”, a scris el pe una dintre poze. De asemenea, amintea că din cauza problemelor pe care pe le are, nu vor putea fi împreună, referindu-se, cel mai probabil, la condamnare şi la celelate dosare. Din mesajele acestuia reiese că le era imposibil să fie impreună. Luni, sicriul cu trupul neînsufleşit al tânărului a fost ridicat de familie, de la Serviciul de Medicină Legală Argeş fiind dus la Negraşi unde va avea loc înmormântarea. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.