Căruță lovită de un șofer care a fugit!

0
0

Un căruțaș a fost lovit de o mașină iar șoferul a fugit pe drumul județean care face legătura între comunele Teiu și Căteasca.  Atelajul rupt a ajuns în șanț, iar căruțașul, în vârstă de 70 de ani, din comuna Slobozia a fost rănit. În timpul cercetărilor efectuate de oamenii legii, conducătorul auto s-a întors la locul faptei. M.S.

 

Căruța ruptă a fost găsită în șanț, iar cel care o conducea era rănit la cap și avea mai multe zgârieturi. Omul a spus că la lovit o mașină. Oamenii legii l-au testat și au stabilit că bărbatul de 70 de ani avea o concentrație de alcool de 0,75 la mie în aerul expirat. A fost transportat la spital pentru îngrijiri, cu diagnostic preliminar de TCC, TCF și escoriații membru superior stâng și membru inferior drept. Polițiștii au demarat cercetări pentru depistarea șoferului.

Pentru identificarea conducătorului auto implicate, polițiștii au efectuat investigații referitor la autovehicule cu avarii în partea față, împrejurare în care, în scurt timp, la locul faptei s-a prezentat un bărbat de 52 de ani, din Teiu, care a relatat că el a condus autoturismul implicat în evenimentul rutier, la momentul producerii acestuia.

În cauză urmează să fie întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea polițiștilor, conform art. 196 și 338 di Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier s-a petrecut.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.