Știri de la FC Argeș

0
0





Surprins de demisia lui Mihai Ianovschi
Partida cu Academica Clinceni va fi primul meci pentru Andrei Prepeliță în care nu-l va avea alături pe Mihai Ianovschi, fostul său colaborator, care în această săptămână și-a dat demisia: ”Nu mă așteptam la decizia lui. Eu și Jean Vlădoiu am aflat că și-a dat demisia după ce a mers la primărie. Apoi mi-a spus că sunt unele motive personale, după care am văzut o declarație a domnului primar care spunea că Mihăiță i-a semnalat anumite probleme. Dacă le-a observat, trebuia să ni le spună la momentul acela!. Am colaborat bine și colaborez bine cu toți antrenorii pe care îi am în staff. O să îmi caut un antrenor cu licență care mă va ajuta, dar eu voi decide. În primul rând este Schumacher, antrenorul nostru de la echipa a doua. Am dreptul o lună să stau pe bancă și să dau indicații echipei în mod regulamentar” a spus tehnicianul grupării din Trivale.
Revine Cristi Tănase
FC Argeș nu se confruntă cu probleme de lot înaintea partidei cu Academica Clinceni: ”Nu avem suspendări. Erau la limită Șerban și Tofan, dar nu au luat galben la Craiova. Va intra și Tănase în lot care a fost suspendat. Avem o problemă cu Mușat căruia i-a murit tatăl. Pe această cale îi transmit încă o dată condoleanțe. Este învoit și probabil că va reveni mâine, dar nu știu în ce stare va fi” a spus antrenorul Andrei Prepeliță.
Schimbări în echipă
Tehnicianul grupării din Trivale preconizează schimbări în primul 11-ce fața de meciul cu FC U Craiova: ” Vor fi schimbări în echipă. E o rotație, avem 24 de jucători în lot. Vom da șansă tuturor. Și în Cupa României, cu cei care au jucat mai puțin, am ajuns până în semifinale. Poate unii nu pot face pasul către play-off din cauza mentalității și a psihicului. Am avut anul acesta patru oportunități de a intra în primele șase locuri. În toate acele meciuri am clacat. Și anul trecut, în acel meci de pe teren propriu, cu Clinceni, apoi meciul de la Hermannstadt. E ceva mental”.
Atmosferă bună în lot
Prepeliță spune că atmosfera în cadrul lotului este foarte bună, chiar dacă FC Argeș a pierdut partida cu FC U Craiova, formație care se zbate să evite retrogradarea: ”Am discutat mai bărbătește cu jucătorii. Am făcut analiza și sunt conștienți de situație. Miercuri le-am oferit o masă, am mai stat de vorbă. Atmosfera în cadrul lotului este bună. Situația nu este critică. Suntem pe locul 8, la patru puncte de un loc de play-off și calificați în semifinalele Cupei României. Suntem datori față de suporteri și față de comunicate. Cred că putem îndrepta lucrurile”. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.