Primarul Mioveniului atacat în birou! Stelică Crăciun rețiut!

0
0

Incident incredibil în biroul primarul Mioveniului, Ion Georgescu, sâmbătă seara. Doi bărbați au dat buzna în birou și unul dintre ei l-a îmbrâncit pe edil. Este vorba de Stelică Crăciun, de 55 de ani, din Mărăcineni, care a fost reținut în această dimineață. Cu el a mai fost şi omul de afaceri Daniel Otobâcu, cercetat în stare de libertate. Aceștia l-au  mințit pe paznic că sunt așteptați. M.S.

Despre cele petrecute am vorbit cu primarul Ion Georgescu.

„În jurul orei 21.15 numitul Stelică Crăciun și încă o persoană, m-am trezit cu ei în birou, după ce i-au spus agentului de pază că au vorbit cu mine la telefon și îi aștept. Când l-am văzut în birou a început să mă apostrofeze pe mine și pe fostul comisar Mihalcea și l-am întrebat ce caută aici la ora asta,  având în vedere că în ultimii 5-6 ani eu nu am avut niciun schimb de vorbe cu el? Am ieșit din birou, am chemat paznicul. A fost o altercație în interior. Apoi paznicul împreună cu mine l-am scos afară. Am chemat Poliția. Am văzut afară că era un Jeep în care, cu el erau 4 persoane. M-a lovit”, a declarat după incident Ion Georgescu.

La rândul lor, reprezentanţii IPJ Argeş au transmis:

„În jurul orei 21:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni au fost sesizați cu privire la faptul că primarul localității ar fi fost agresat, pe fondul unei stări conflictuale cu două persoane, în timp ce se aflau la sediul instituției.

Polițiștii au identificat persoanele implicate, care au fost conduse la sediul poliției pentru cercetări.

În cauză se efectuează verificări, pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun.”

A fost întocmit dosar  penal pentru loviri și alte violențe și violarea sediului profesional. În acestă dimineaţă, Stelică Crăciun a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, sub acuzaţia de violarea sediului profesional.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.