La 13 ani, a fugit cu iubitul!

0
0



La numai 13 ani, o copilă a fugit cu iubitul ei, un tânăr cu 9 ani mai mare. După ce tatăl fetei a anunţat dispariţia la Poliție, copila s-a întors acasă, dar tânărul a ajuns în arest. El este acuzat de act sexual cu un minor şi riscă între 2 şi 7 ani de închisoare, dacă va fi găsit vinovat. 


Tatăl unei copile în vârstă de 13 ani, din comuna Albeştii de Argeş a cerut ajutorul poliţiştilor vineri, spunând că fiica lui a dispărut de acasă.Fata se afla la bunica ei, joi seara, iar în jurul orei 21.00 când a ieşit la poartă şi nu s-a mai întors, povestea părintele. Cazul a fost preluat de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș. Pentru oamenii legii nu era un caz nou! În urmă cu aproximativ o săptămână, minora a mai avut o escapadă similară. Atunci, a fost găsită la Călimăneşti împreună cu iubitul ei, un tânăr în vârstă de 22 de ani, din comuna Bujoreni, judeţul Vâlcea. Cercetările s-au axat pe aceeaşi direcție, astfel că la scurt timp după ce au primit sesizarea, poliţiştii au luat legătura cu tânărul care a recunoscut că a furat fata şi că minora se află la el acasă. Vasile Ciprian P. susţinea că el o iubeşte şi vrea să o ia de nevastă, doar că tatăl fetei nu-l acceptă şi din acest motiv a furat-o. Amândoi au pus totul la cale! Joi seara, a sunat-o și s-a dus cu maşina după ea.
Când fata a ieşit la poartă, s-a urcat în maşină şi au plecat împreună, sperând că în acest fel vor forţa mâna părintelui să le accepte relaţia. Cei doi au întreţinut relaţii sexuale, cu acordul fetei. Poliţiştii l-au convins pe tânăr să vină cu fata la Poliţie. Minora a fost predată tatălui, iar pe numele tânărului a fost întocmit dosar penal şi a fost emisă o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, sub acuzaţia de act sexual cu un minor. A fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Împotriva lui s-a dispus controlul judiciar pentru 60 de zile. Dacă va fi găsit vinovat riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 2 la 7 ani. Având în vedere plecările repetate ale copilei, oamenii legii au sesizat şi Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Argeş. M.S.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.