A furat materiale de construcţii de la vecini

0
0



Un vechi client al închisorii a ajuns, din nou, în arest luni fiind acuzat de furt calificat. Bărbatul, în vârstă de 35 de ani, din comuna Oarja, a furat mai multe materiale de construcţii din curtea unor vecini. În timpul cercetărilor, oamenii legii au găsit bunurile furate, depozitate în curtea hoţului. 


“Polițiștii Secției de Poliție Rurală Albota, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, și au reținut un bărbat de 35 de ani, din Oarja. Din cercetări s-a stabilit că în noaptea de 13 spre 14 februarie a.c., bărbatul ar fi pătruns într-o gospodărie, nelocuită permanent, de pe raza localității Oarja, de unde ar fi sustras materiale de construcție, în valoare de aproximativ 700 de lei. Prejudiciul a fost recuperat și restituit persoanei vătămate. După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, a declarat Mădălina Epure, ofiţer de relaţii cu presa al IPJ Argeş. Împotriva lui a fost luată măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

A depozitat bunurile în curtea lui

Bărbatul reţinut este Gheorghe Eugen B., de 35 de ani, din comuna Oarja un individ cu mai multe dosare penale. Bărbatul a fost condamnat pentru tâlhărie în anul 2005. După ce s-a eliberat a plecat în Franţa acolo unde a primit o condamnare pentru incendiere de 6 luni. Revenit în ţară a continuat să comită fărădelegi, în prezent fiind trimis în judecată în două dosare penale, unul pentru furt şi altul pentru tentative de furt. Despre furtul comis în noaptea de duminică spre luni, se ştie că bărbatul avea cunoştinţă de proprietarii nu locuiesc permanent la Oarja. Ştia că oamenii aveau în construcţie o anexă gospodărească şi a intrat noaptea în ograda lor furand diverse materiale de construcţie. Pe toate le-a depozitat în curtea lui, fără să se gândească o clipă că acestea pot fi văzute şi constituie probă împotriva lui. Acolo au fost găsite de oamenii legii luni, când a fost demarată ancheta. M.S.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.