7 persoane infectate de medicul de la Județean!

3



Rezultatele testelor recoltate de la personalul medical au confirmat infecția cu COVID-19 la 7 persoane, care au intrat în contact cu medicul bolnav de coronavirus. Este vorba de 6 cadre medicale și un pacient. Acesta a mers bolnav la serviciu vreme de aproximativ două săptămâni deși avea simptomatologia specifică. Deși i s-a cerut sa facă testul PCR, medicul de chirurgie vascularară a refuzat, după ce în urma unei testări rapide, rezultatul a fost negativ.


Acum, după declașarea scandalului, medicul infectat susține că a cerut conducerii sa fie testat dar nu s-a ținut cont de cererea lui. „Instituția Prefectului Argeș informează că la Spitalul Județean de Urgență Pitești s-au confirmat mai multe îmbolnăviri cu virusul COVID-19 în rândurile personalului medical. Conform datelor DSP Argeș, sursa acestor îmbolnăviri este medicul diagnosticat pozitiv în urmă cu două zile, care a refuzat testarea timp de o săptămână și chiar portul măștii de protecție, deși avea simptome specifice. Astfel, astăzi au fost confirmate drept pozitive la testul pentru COVID-19 încă șapte persoane. Este vorba despre 3 asistente, 2 infirmiere, o asistentă și un pacient. Cadrele medicale sunt din aceeași secție cu medicul care a venit bolnav la serviciu. Amintim că pe numele acestuia a fost începută de ieri cercetarea penală, de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, într-un dosar pentru zădărnicirea combaterii bolilor” este comunicatul remis de Instituţia Prefectului Argeş. M.S.


3 COMENTARII

  1. Nu vi se pare normal că toți angajații acestui spital sa fie testați? Au fost testați câțiva doctori și asistente și gata. Testele sunt rezervate vipurilor din primării,consili județene și cunoștințelor din instituțiile publice. Lasă că e bine așa poate mai scăpăm de dinozauri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.