Doar victoria contează pentru play-off!

0

  • Farul Constanța – FC Argeș, astăzi, ora 17.30, Digi Sport, Look Sport, Telekom Sport



FC Argeș mai poate rămâne în lupta pentru play-off doar dacă va reuși să câștige partida de astăzi, de la ora 17.30, din deplasare, cu Farul Constanța, una dintre contracandidatele la intrarea în Top 6.


Cu patru etape înainte de finalul returului, cele două echipe sunt despărțite în clasament de 4 puncte. După 26 de etape jucate, alb-violeții se situează pe locul 7, cu 38 de puncte, iar dobrogenii ocupă locul 6, cu 42 de puncte. Constănțenii și-au mărit avansul la patru puncte după ce au reușit să câștige cu 8-2, restanța de joi, cu Academica Clinceni, din etapa cu numărul 23 a Ligii I. Farul este pe val după ultimele rezultate înregistrate în Liga I, marinarii învingând cu 3-0 și pe FC Voluntari, o altă formație aflată pe locurile de play-off. FC Argeș are un parcurs destul de bun în 2022, alb-violeții reușind să câștige 10 puncte, din 15 posibile. Trupa pregătită de Andrei Prepeliță nu are decât varianta victoriei cu Farul pentru a rămâne în lupta pentru play-off, orice alt rezultat în afara celor trei puncte însemnând practic ieșirea din această luptă. În tur, alb-violeții s-au impus în Trivale cu 2-1, reușitele argeșenilor fiind semnate de Arias și Viana. Pentru dobrogeni a redus din diferență spaniolul Jefte Betancor, golgheterul la zi al Ligii I.

George Ganea nu are drept de joc

Piteștenii nu îl vor avea la dispoziție în meciul de astăzi pe George Ganea, atacantul împrumutat de la farul Constanța având o clauză care nu îi permite să evolueze în meciul direct. Pentru Alin Dobrosavlevici va fi un meci special, fundașul venit de la Farul Constanța întâlnindu-și practic foștii colegi cu care a împărțit vestiarul timp de aproape două sezoane. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.