Minori arestaţi pentru furt de biciclete

0
0



Doi adolescenţi, în vârstă de 17 ani, au ajuns în arest, fiind acuzaţi că au furat două biciclete. Tinerii au mers în scările blocurilor şi au sustras două vehicule, duminică și marți. Ambii sunt cercetaţi şi în alte dosare penale, unul fiind acuzat de furt calificat altul de tâlhărie.


Marți, pe 1 martie, polițiștii Secției 3 Poliție Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au dispus reţinerea pe bază de ordonanţă a doi minori, în vârstă de 17 ani, unul din comuna Călineşti, altul din comuna Tufeni, judeţul Olt. Oamenii legii au stabilit că tinerii au sustras, în zilele de 27 februarie a.c. și 01 martie a.c., două biciclete din scara unor blocuri din cartierul Exercițiu.
Tinerii intrau în scări şi plecau cu vehiculele, ca şi cum le-ar fi aparţinut.
Poliţiştii au reuşit să-i identifice cu ajutorul unor imagini surprinse de camerele de supraveghere amplasate în zonele în care au acţionat. Ambii sunt în atenţia oamenilor legii de ceva vreme. Primul, cel din Călineşti, este cercetat în dosare penale pentru furt calificat. Cel de-al doilea, din judeţul Olt, este anchetat într-un dosar de tâlhărie calificată. Ieri, după ce au stat o noapte în arest minorii au fost eliberaţi, după ce împotriva lor Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti a dispus cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.  M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.