Adi Mutu, a preluat Rapidul

0
0



După 2-3 cu FCU Craiova, al 10-lea meci la rând fără victorie în Liga 1, conducerea Rapidului a decis înlocuirea lui Mihai Iosif și au discutat cu Adrian Mutu și Daniel Pancu, iar „Briliantul” e alegerea conducerii giuleștenilor, conform GSP.


Astfel, Gheorghe „Corsicanu” Răducanu, liderul fanilor Rapidului, a confirmat că Adrian Mutu (43 de ani) va fi noul antrenor al clubului. „Noul antrenor va fi prezentat azi (n.r miercuri). E Adi Mutu. Să nu mai mințim lumea! Au decis conducătorii. Nu se mai în calcul varianta Pancu sau Șumudică, pentru că e tardiv. Noi susținem Rapidul. Mutu trebuie să fie profesionist, știe că la Rapid e greu. Știe că aici trebuie să ai performanțe, mai ales dacă nu faci parte din familia Rapidului. Dacă ai onoarea de a fi ales în detrimentul unor rapidiști extrem de iubiți, trebuie să arăți multe. E o sarcină dificilă pentru Adi Mutu. Sper să reușească și să fie bine pentru toată lumea”.
Adrian Mutu e liber de contract din octombrie 2021, când a fost demis de la FCU Craiova. A mai antrenat la FC Voluntari, Al Wahda U23 și naționala de tineret a României. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.