Alb-violeții încep lupta pentru cupele europene!

1

  • Universitatea Craiova – FC Argeș, astăzi, ora 20.30, Digi Sport, Look Sport, Telekom Sport



Echipa de fotbal a Piteștiului va începe astăzi bătălia pentru calificarea în cupele europene. FC Argeș va întâlni vineri, de la ora 20.30, în deplasare, pe Universitatea Craiova, în prima etapă a play-off-ului Ligii I.


Duelul din Bănie este așteptat cu mare interes de fanii celor două echipe. Universitatea Craiova va începe ultima parte a acestei ediții de campionat de pe locul 3 al clasamentului, cu 27 de puncte, iar FC Argeș de pe locul 4 al ierarhiei, cu 24 de puncte. În sezonul regular, oltenii s-au impus în Bănie, scor 1-0, reușita craiovenilor fiind semnată de Andrei Ivan. În returul din Trivale, piteștenii au reușit să își ia revanșa, câștigând cu 3-2, golurile alb-violeților fiind reușite de Fatai, Arias și Said. După ce au reușit în premieră calificarea în play-off-ul Ligii I, piteștenii se pot concentra acum pe cele zece meciuri din ultima parte a sezonului la finalul cărora se va decide campioana și echipele care vor participa în sezonul viitor în cupele europene. Piteștenii nu au nimic de pierdut în această luptă pentru supremație, presiunea rezultatelor din sezonul regular dispărând complet după intrarea în acest Top 6. Suporterii echipei din Trivale așteaptă un joc dezinvolt din partea favoriților și un rezultat bun în Bănie care să îi mențină aproape de podiumul Ligii I. M.D.


1 COMENTARIU

  1. Mă așteptam să fim programați luni. Timp scurt pentru refacere.Sunt și 2 titulari suspendați,Turda și Tofan greu de înlocuit. Ne așteaptă un alt meci greu. Fotbalul este un sport care produce mulți bani, echipa e în play-off.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.