Copii în pericol din cauza unui incendiu provocat de oamenii străzii!

0
0

Un incendiu a izbucnit, vineri, în jurul prânzului,  în apropierea fotului Spitalului TBC din Pitești, la o clădire dezafectată. Fumul gros a acoperit zona. Mai mulți copii cu nevoie speciale, care în acel moment se aflau într-o clădire apropiată, s-au aflat în pericol fiind evacuați de personal. M.S. 

 

Incendiul a izbucnit într-o clădire în care trăiesc oameni ai străzii. Se pare că aceștia au incendiat mai multe materiale textile flăcările extinzându-se. Fumul gros a acoperit o mare parte din cartier. Într-o clădire situată în imediata apropiere se aflau mai mulți copii cu nevoi speciale care au fost evacuați.

„Am avut un eveniment nefericit lângă asociația nostră. La locație erau prezenţi mulți copii cu nevoi speciale Am fost nevoiți să-i evacuăm în grabă. Am sunat la 112 și pompierii au venit în câteva minute. Am făcut numeroase plângeri la Poliție, DSP și aș dori să se găsească cineva care să rezolve acestă situaţie. Lângă noi este un imobil unde proprietari sunt 3 persoane, două în țară și una în străinătate. Cu acordul lor s-au aciuat niște oameni ai străzii. Este un focar de infecție. Nu ştiu care autoritate ar trebuie să se sesizeze și să ia măsuri. Rugăm autoritățile abilitate să facă ordine” a declarat  Ana Florina Dumitrescu, directorul Asociației Autism Terapie Sport și Arte Argeș.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.