Poliţistele au dat lovitura în Argeş!

0



11 candidaţi care au absolvit Școala de Agenți de Poliție ,,Vasile Lascăr” Câmpina au avut ieri prima lor zi de muncă, după absolvire, la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Argeş. Toţi au primit repartizări în Argeş în funcţie de media obţinută. Surprinzător este faptul că din cei 11 noi poliţişti, 10 sunt fete! Acestea au fost mai silitoare decât băieţii, iar mediile obţinute, se spune că între 9,50 şi 10, le-a dat posibilitatea să opteze pentru judeţul unde vor să lucreze. Fiind argeşence, acesta au dorit să vină acasă!


Chiar dacă printre candiaţii care au absolvit s-au numărat şi băieţi, candidaţii au fost repartizaţi în funcţie de locurile disponibile şi de medie. Aici fetele i-au învins pe băieţi, având medii mult mai mari! Cele 10 polițiste și un polițist, absolvenți ai Școlii de Agenți de Poliție ,,Vasile Lascăr” Câmpina, s-au prezentat la Inspectoratul de Poliție Județean Argeș, pentru prima zi de muncă, ieri. „Tinerii polițiști își vor desfășura activitatea, preponderent în mediul rural, în cadrul structurilor operative, astfel: șase în cadrul structurilor de ordine publică, la Secțiile de Poliție Rurală Tigveni și Stâlpeni și Posturile de Poliție Slobozia, Bârla, Izvoru și Băiculești. trei în cadrul structurilor de investigații criminale din Poliția Municipiului Câmpulung, Poliția Municipiului Curtea de Argeș și Poliția Orașului Costești. Dar și în cadrul serviciilor de la sediul inspectoratului: unul la Serviciul Cazier Judiciar, Statistică și Evidențe Operative; unul la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.
Timp de 6 luni, fiecare dintre noii poliţişti se va afla sub îndrumarea unui tutore, un poliţist cu experienţă.
Îi felicităm pentru alegerea de a urma această profesie și le dorim succes în carieră!”, a transmis Mădălina Epure, ofițer de relaţii cu presa al IPJ Argeş. Singurul polițist repartizat în Argeș, în acestă serie, va lucra în cadrul Secției de Poliție Rurală Stâlpeni. M.S.