Cunoscut funcţionar public, a făcut infarct la volan!

0
4



O fostă funcţionară din cadrul Primăriei Câmpulung, a murit ieri, la Curtea de Argeş. Femeia, în vârstă de 62 de ani, se afla la volanul unui Logan şi a lovit un stâlp de susţinere a firelor electrice. A fost preluată de un echipaj al ambulanţei având multiple traumatisme. Era în stare de inconştienţă. Iniţial s-a crezut că femeia este victima accidentului, însă la spital s-a stabilit că a intrat cu maşina în stâlp după ce i s-a făcut rău la volan.


Coliziunea a avut loc ieri dimineaţă, pe strada Valea Sasului, din Curtea de Argeș. Antonia Ioniţescu, de 62 de ani, din Piteşti se afla la volanul unui Logan. La un moment dat, în mod inexplicabil, maşina a părăsit şoseaua şi a lovit cu putere un stâlp de susţinere a firelor electrice. La faţa locului au mers poliţiştii Formaţiunii Rutiere Curtea de Argeş, un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Argeş şi pompierii. Martorii au povestit că zona în care a avut loc nefericitul eveniment, şoseaua era în linie dreaptă, nu era aglomeraţie şi că, dintr-o dată, maşina a virat către marginea drumului fără motiv. Şoferiţa a fost preluată de echipajul medical în stare de inconştienţă. A fost transportată de urgenţă la Spitalul Municipal Curtea de Argeş, acolo unde, s-a stabilit că avea multiple traumatisme şi o suspiciune de fractură la piciorul stâng. Medicii au constatat că Antonia Ioniţescu a făcut infarct miocardic. După examinare aceştia şi-au dat seama că acesta este motivul pentru care i s-a făcut rău la volan şi a pierdut control maşinii. Din nefericire, la scurt timp femeia a murit, în ciuda eforturilor medicilor de a o salva.

Era pensionată de câteva luni

Antonia Ioniţescu era pensionară de câteva luni. Aceasta a fost consilier superior la Primăria Câmpulung, acolo unde lucra în cadrul Compartimentului Proiecte, Programe, Prognoze. Era una dintre cei mai vechi funcţionari publici din cadrul administraţiei locale din Câmpulung, fiind cunoscută de toţi primarii din zonă.
La sfârşitul anului trecut a decis să se pensioneze. Soţul ei este pensionar MapN. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.