Scări reabilitate în cartierul Nord!

0
0



Zilele acestea, a fost finalizată prima parte dintr-un proiect de reabilitare a scărilor care fac legătura între străzile Carpaţi şi Făgăraş, în cartierul Nord din Piteşti. Costul total al lucrării, finanţate de la bugetul local, este de 72.805 lei.  


Primăria Municipiului Piteşti, prin Administrația Domeniului Public, a demarat lucrările aferente proiectului „Reabilitare scări publice strada Făgăraș, zona blocurilor E1-E2, E2-E3, E3-E4 – Școala Gimnazială „Alexandru Davila”, în Piteşti. “În această perioadă, au fost finalizate scările care fac legătura între strada Făgăraș și strada Carpați, zona blocurilor E1-E2, reprezentând primul tronson din cele patru care compun întreaga lucrare. Costurile aferente realizării acestui tronson se ridică la suma de 72805,42 lei cu TVA, valoarea totală a contractului fiind de 243.950 lei inclusiv TVA, cu finanțare din bugetul local. Executantul lucrării este SC UNIC BUSINESS PARTENER SRL.
Prin reabilitarea scărilor publice, se facilitează desfășurarea în condiții de siguranță și îmbunătățirea accesului pietonal, eliminându-se disconfortul cetățenilor din zonă și al celor care tranzitează zona cartierului Nord”, au transmis reprezentanţii Primăriei Piteşti. M.S.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.