Racla Sfintei Filoteia purtată la spitalele din judeţ!

1



Imagini memorabile la Spitalul Județean de Urgență Pitești. Racla Sfintei Mucenițe Filoteia a ajuns la unitatea amintită, fiind așteptată în curte de cadrele medicale îmbrăcate în echipamentele de protecție. Impresionați de momentul unic, multora le-au dat lacrimile. Cu toții și-au făcut semnul crucii și i-au cerut bunului Dumnezeu să îi ferească de virusul ucigaș.

Cu puţin înainte de ora 10.30, oar care fusese anunţată, procesuena a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă. Mai mulţi angajaţi aşteptua cu nerăbdare. Maşina care purta racla avea o icoană imensă, care o înfăţişa pe Sfânta Muceniţă Filoteia, împodobită cu flori albe şi roşii.
Racla era aşezată pe un pat de flori albe şi ramuri verzi. Mașina în care se aflau sfintele moaște a făcut un ocol în fața spitalului și în curte, după care a plecat către Costești. Racla a fost însoțită pe tot parcursul de Înalt Prea Sfințitul Calinic și un sobor de preoți.
De asemenea, dintr-o mașină care însoțea procesiunea se auzeau cântece bisericești cu Învierea Domnului.
La vederea moaştelor, cadrele medicale şi-au făcut semnul crucii şi s-au rugat pentru sănătatea lor şi a celor dragi. Procesiunea a părăsit Piteştiul îndreptându-se către Costeşti. Racla a trecut pe la principalele biserici din oraşe şi muncipii şi la spitalele din judeţ. La ora 12.00 a fost aşteptată la Podu Broșteni iar la 12.30 la Costești, la 13.00 la Leordeni, la 15.00 la Mioveni, la 16.30 la Câmpulung Muscel. Seara în jurul orei 19,00 s-a întoars la Mănăstirea Curtea de Argeș. M.Sandu Foto: C. Tudor


1 COMENTARIU

  1. multi prosti, multi prosti,multi prosti…habar nu aveti de religie si de invataturi,ati facut sfinti din oase,tot felul de cadavre,va inchinati la oase,ati uitat de moise si de dumnezeu,inchinativa la oase,pupati mana la securistii imbracati in aur si muriti ca prostii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.