Andrei Prepeliță: ”Putem încurca pe oricine”

0
0



Andrei Prepeliță, antrenorul echipei FC Argeș, este conștient de valoarea adversarului pe care elevii săi îl vor avea în față, însă are mare încredere în potențialul alb-violeților.


Tehnicianul le cere jucătorilor să arate aceeași determinare precum în partida cu FCSB : ”Ne așteaptă o partidă dificilă. Jucăm împotriva echipei campioane, echipa care în ultimii ani a dominat fotbalul românesc. De la revenirea noastră în Liga I nu am reușit să obținem vreun punct împotriva lor. Este un motiv în plus să încercăm să scoatem punct sau puncte. Atitudinea noastră ați văzut-o în meciul cu FCSB. Vrem să mergem pe aceeași linie. Suntem conștienți că jucăm împotriva unor echipe foarte bune și trebuie să facem o risipă de efort. Trebuie să fim foarte concentrați pentru a obține punct sau puncte. Asta trebuie să fie atitudinea. Nu avem nici un parti-pris cu nimeni. Vrem să arătăm că suntem o echipă care ne batem la fiecare meci și putem punem probleme oricui. Cred că putem încurca pe oricine, dacă suntem bine montați și determinați cum am fost în meciul cu FCSB. Ăsta trebuie să fie punctul nostru de pornire. Știm în mare ce joacă. În ultimele meciuri au schimbat sistemul, joacă cu trei fundași centrali, urcă foarte mult cu benzile, dar vom găsi metode să contracarăm și să contraatacăm.

”Avem jucători care au crescu foarte mult

Prepeliță este încântat că unii dintre elevii săi au atras atenția marilor forțe din Liga I: ”Îi dau indicații lui Ișfan care să ne ajute pe noi, ca echipă. Evoluțiile lui sau a altor jucători care atrag atenția cluburilor din România sau din străinătate este o altă treabă. Clubul va decide în privința lor. Avem jucători care au crescut foarte mult în ultimii doi ani, iar pe mine m-ar bucura foarte mult ca până la sfârșitul sezonului să avem un fotbalist convocat la echipa națională”.

Etapa 3, Play-off
Sâmbătă, 2 aprilie
FC Voluntari – Farul Constanța 1-0
Ieri, 3 aprilie, după închiderea ediției
FCSB – Universitatea Craiova
Astăzi, 4 aprilie
Ora 21.00 CFR Cluj – FC Argeș
CLASAMENT PLAY-OFF M G P
1 FC CFR 1907 Cluj 2 2 42
2 FCSB 2 3 37
3 FC Voluntari 3 1 30
4 Universitatea Craiova 2 1 30
5 FC Farul 3 -3 25
6 FC Arges 2 -4 24 M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.