Începe contractarea serviciilor medicale la CAS

0
0



În această lună, Casa de Asigurări de Sănătate Argeş va începe contractarea cu furnizorii de servicii medicale din judeţ. Cei care au deja contracte cu CAS vor încheia acte adiţionale.  


Furnizorii de servicii medicale care intenţionează să intre în relaţie contractuală cu Casa de Asigurări de Sănătate Argeş, o pot face în cursul lunii aprilie. “Pentru procesul de contractare fiecare furnizor de servicii medicale, medicamente cu şi fără contribuţie personală în tratamentul ambulatoriu/ dispozitive medicale sanitare, trebuie să îndeplinească condiţiile privind relaţiile contractuale: documente, condiţii de eligibilitate, etc.

Datele, precum şi procedura de desfăşurare a procesului de contractare pentru anul 2022, vor fi publicate în presă, pe site-ul instituţiei www.casag.ro şi la sediul instituţiei din bulevardul IC. Brătianu, nr. 62, Piteşti. Pentru furnizorii de servicii medicale care la data de 31.03.2022 se află în relaţie contractuală cu CAS Argeş, se vor încheia acte adiţionale la contractul existent, până la 31.12.2022, prin acordul părţilor, asigurându-se, astfel, continuitatea acordării asistenţei medicale”, precizează CAS Argeş într-un comunicat de presă.

Pentru furnizorii de servicii medicale cuprinse în cadrul programelor naționale de sănătate se vor încheia contracte în conformitate cu prevederile Hotărârii de Guvern nr. 423/2022, în are sunt specificate toate aceste programe şi cine poate încheia contracte. M.S.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.