Învinși de campioana României

2
0

FC Argeș a rămas fără punct câștigat și după etapa a treia a play-off-ului Ligii I. Echipa pregătită de Andrei Prepeliță a pierdut cu 0-2, confruntarea de luni seară, din deplasare, cu CFR Cluj, liderul campionatului și campioana României. Golurile ardelenilor au fost marcate de Debeljuh(23) și Dugandzic(84). În ultimul sfert de oră, alb-violeții au evoluat în inferioritate numerică după ce Andrei Tofan a fost eliminat pentru o intrare dură la Bordeianu. În urma acestui eșec, piteștenii au rămas pe locul 6, cu 24 de puncte.  M.D. Foto: Orange Sport

2 COMENTARII

  1. Lipsa de vsloare jucătorilor, a antrenorilor.Amatorismul managementului de la FC PSD.Asa e cand un primar se”pricepe”la toate..agricultura,fotbal..Vlădoiu e inexistent..DEMISIA VLADOIU,PREPELITA.

  2. Ce ma deranjeaza cel mai mult este faptul ca, la final, aceasta echipa va ramane in statisticile istorice drept echipa care n-a reusit sa castige niciun punct in play-off-urile disputate de-a lungul timpului in Romania. O rusine care nu va putea fi stearsa niciodata, un adevarat scuipat in fata pentru FC Arges, pentru eternitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.