Piteștenii, fără punct câștigat în play-off!

0
  • CFR Cluj – FC Argeș 2-0(1-0) Au marcat: Debeljuh(23), Dugandzic(84)



FC Argeș nu se regăsește în debutul play-off-ului Ligii I. Piteștenii au ajuns la a treia înfrângere din tot atâtea meciuri jucate după ce au pierdut cu 0-2, confruntarea de luni seară, din deplasare, cu CFR Cluj, campioana României.


Clujenii au deschis scorul la jumătatea primului mitan prin Debeljuh după o gafă imensă a fundașului Joao Miguel care a încercat să-i trimită propriului portar, dar a trimis direct la adversar. Până la deschiderea scorului, replica argeșenilor a fost dată de Said și Tănase care nu l-au putut învinge pe Hindrich. După pauză, ardelenii au încercat desprinderea decisivă și au crescut presiunea pusă pe adversar.

Dugandzic a majorat diferența pe tabelă cu cinci minute înainte de finalul timpului regulamentar în urma unei faze lucrate care a prins pe picior greșit defensiva argeșeană. În ultimul sfert de oră, alb-violeții au evoluat în inferioritate numerică după ce Andrei Tofan a fost eliminat pentru o intrare dură la Bordeianu.

Pe finalul meciului, Honciu a avut șansa de a reduce din handicap, însă mingea șutată din vole s-a dus pe direcția portarului clujean. În urma acestui eșec, FC Argeș a rămas pe locul 6 al play-off-ului, cu 24 de puncte. Cu această victorie, CFR Cluj s-a distanțat la 8 puncte de FCSB, ocupanta locului 2.

Caseta tehnică:
CFR CLUJ: Hindrich – Susic, Graovac, Burcă, Camora – Al. Păun (Deac 60), Boateng, Bordeianu (Sigurjonsson 79) – Omrani (Yuri 67), Debeljuh (Dugandzic 79), Costache (Petrila 46).
Rezerve neutilizate: Sava – Manea, Chipciu, Neguţ.
Antrenor: Dan Petrescu
FC ARGEŞ: Greab – Dobrosavlevici, Turda, Joao Miguel (Tofan 60), Latovlevici – Palic (Honciu 85), Cr. Tănase (C. Dumitru 61), Raynov, Işfan (Viana 73) – Said, Ganea (Arias 60).
Rezerve neutilizate: Croitoru – Boldor, Muşat, Fatai.
Antrenor: Andrei Prepeliță
Stadion: ”Dr. Constantin Rădulescu” (Cluj)
Cartonase galbene: Graovac (26)/ Tofan(76)
Cartonașe roșii: Tofan(77)
Arbitru: Marcel Bîrsan / A1:Raul Adrian Ghinguleac/ A2:Ciprian Danșa
Observator joc: Bogdan Buhuș
Observator arbitri: Aron Huzu

Cum s-au marcat golurile:
min.23: 1-0! Joao Miguel pasează spre propriul portar, dar îi trimite direct lui Debeljuh care profită de acest ”cadou” și trimite în plasă!.
Min.84: 2-0! Petrila centrează în fața porții, iar Dugandzic împinge mingea în poartă!. M.D.