Andrei Prepeliță: ”Avem un complex, nu putem marca!”

0



La finalul partidei de luni seară, cu CFR Cluj, pierdută de FC Argeș, scor 0-2, Andrei Prepeliță, antrenorul piteștenilor, era extrem de dezamăgit de rezultatul final.


Tehnicianul i-a reproșat lui Tofan eliminarea din minutul 77, iar lui Joao Miguel gafa din prima repriză care a dus la deschiderea scorului: ”Sunt dezamăgit. O primă repriză în care CFR Cluj nu ne-a pus probleme mari. Am controlat jocul, am ajuns în situații bune, dar am luat decizii greșite. Apoi, un cadou făcut la fel ca la ultimul meci.

Apoi, alt cadou, cartonașul roșu. Cred că ăsta a fost meciul. Dacă eram mai incisivi, cu mai multă încredere, puteam câștiga. Avem un complex, nu putem să marcăm. Sunt dezamăgit”.

”Sper să reintrăm în ritm”

Principalul alb-violeților spune că FC Argeș are un complex în fața CFR-ului: ”Nu am revăzut faza, dar atacul ăla nu își avea rostul pentru că arbitrul fluierase. Dacă e să fiu supărat pe Tofan, sunt supărat pentru că mingea a ajuns la el, a greșit o pasă de cinci metri și de acolo a ieșit ce a ieșit. Am arătat bine în alte meciuri cu echipele din play-off. Singura din play-off pe care nu am reușit să o batem e CFR Cluj.

Avem jucători cu experiență care au jucat niște meciuri importante. Sper într-o revenire de formă. Urmează meciul cu Farul, cu Voluntari. Sper să reintrăm în ritm și să aducem puncte în aceste etape”, a declarat Andrei Prepeliță la finalul meciului. M.D.