După puncte, la Gaz Metan Mediaș!

0
0
  • Liga 1, Etapa 4, Play-out: Gaz Metan Mediaș – CS Mioveni, astăzi, ora 18:00



CS Mioveni trebuie să se întoarcă cu 3 puncte, de la ultima clasată, Gaz Metan Mediaș, partida urmând a avea loc astăzi, de la ora 18:00. Meciul contează pentru etapa a 4 –a a play-out-ului și va putea fi urmărit pe micile ecrane, pe Digi Sport, Orange Sport și Look Sport.


CS Mioveni vine după victoria cu Chindia și remiza de la FC U Craiova și nu are altă variantă decât victoria. Mediașul are trei înfrângeri consecutive în primele etape ale părții a doua a campionatului, pierzând cu 5-0 la Botoșani, cu 2-0 acasă cu FC U Craiova și cu 4-0 la Sepsi Sf Gheorghe. Chiar dacă există o oarecare reținere înainte de acest meci, în tabăra galben-verde, băieții lui Alexandru Pelici nu trebuie să conceapă alt rezultat în afară de unul care aduce 3 puncte, în fața unei echipe debusolate, cu jucători tineri, care nu au experiența Ligii 1.

Succesul așteptat astăzi duce din nou echipe pe loc de menținere directă fără baraj, un alt aspect important în calculele salvării de la retrogradare. CS Mioveni și Gaz Metan Mediaș s-au întâlnit de două ori în acest campionat, în prima etapă a turului, respectiv returului.

A fost întâi 1-0 pentru sibieni, pe propriul teren, un rezultat neconform cu realitatea din teren, argeșenii primind gol din 11 m și apoi dominând partida și ratând ocazii foarte mari, la primul joc de la revenirea în Liga 1. În retur, la Mioveni, galben-verzii au câștigat tot cu 1-0, după ce au dominat și s-au impus clar în fața adversarului. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.