Minorul agresor, arestat preventiv!

0
0


În timpul unei încăierări ce a avut loc într-o parcare din starea Exerciţiu, între două găşti de minori, un adolescent în vârstă de 16 ani, din Bucureşti a fost reţinut. Pe numele său, Tribunalul Argeş a emis, duminică seara, un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.


Gheorghe Andrei A., este acuzat de tentativă de omor. Acesta a fost chemat de un prieten bucureştean la Piteşti, pentru o reglare de conturi cu un adolescent, în vârstă de 17 ani, elev la Liceul Tehnologic Dimitrie Dima din Piteşti. Unul dintre participanţi a venit înarmat cu un cuţit, el find primul rănit după ce a fost deposedat de arma albă.

Ca să-l răzbune, Gheorghe Andrei A. a luat cuțitul care în timpul bătăii căzuse şi l-a înjunghiat în spate pe Costi Lucian C., de 17 ani, şi el elev la Liceul Tehnologic Dimitrie Dima. I-a atins plămânul şi adolescentul a fost transferat în stare gravă la Spitalul Marie Curie din Bucureşti. După audieri Gheorghe Andrei A. a fost reţinut, iar ulterior, a fost arestat preventiv.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.