Au venit materialele medicale din China!

1



Cele peste 10.000 de măşti, 2000 de combinezoane, 20.000 de seturi de mănuşi şi alte materiale medicale trimise de chinezi, au ajuns în sfârşit la Mioveni.


Transportul venit din partea localităţii înfrăţite cu Mioveniul, Jinhua a stat destul de mult pe drum şi în vamă, însă până la urmă, acum două zile acesta a fost la Mioveni.
“Cu bucurie și speranță, am primit astăzi un ajutor consistent din partea prietenilor noștri din Municipiul Jinhua, provincia Zhejiang – China, constând în importante cantități de materiale medicale și echipamente de protecție, atât de necesare în această perioadă, precum măști FFP2, măști chirurgicale, halate, combinezoane și mănuși de protecție. După un drum lung, ajutoarele umanitare donate de Spitalul TCM Jinhua și de administrația locală a municipiului Jinhua au ajuns la Primăria Mioveni, urmând ca noi să le direcționăm către colegii noștri aflați în linia întâi a luptei cu pandemicul virus SARS-COV-2. Le mulțumim pentru gestul de solidaritate tuturor celor care au contribuit la organizarea și coordonarea acestui transport – Guvernului local al municipiului Jinhua, conducerii Spitalului de Medicina Tradițională Chineză din Jinhua, Ambasadei Republicii Populare Chineze în România și domnului Jin Xiaozhong. Uniți putem învinge!” a declarat primarul Mioveniului, Ion Georgescu, după sosirea donaţiei din China.  S.M.


1 COMENTARIU

  1. Ma mir ca presa noastra nu s-a apucat sa scrie ca presa occidentala ca ajutoarele venite din China sau din Rusia sunt nefolositoare.

    Cate prostii nu am citit pe tema asta!
    Ba chiar un politician roman compara trimiterea unor cadre medicale rusesti in Italia
    cu invazia unor trupe paramilitare ruse (asa zisii omuleti verzi) in Crimeea 2014…

    Ma rog, asta e – ajutorul american de 800.000 de dolari a fost laudat ca facand parte din „parteneriatul strategic romano-american” – in conditiile in care un miliardar de carton precum Gigi Becali doneaza milioane de euro la biserici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.