Alcoolul a dus la producerea unui accident la Bascov

0
0



În noaptea de miercuri spre joi, un grav accident rutier a avut loc la Bascov. Un tânăr de 28 de ani, băut, a plecat la volanul unui BMW să se plimbe. A pierdut control volanului și a izbit violent un cap de pod din beton. Mașina s-a răsturnat fiind complet distrusă. Pasagerul din dreapta un tânăr de 29 de ani, a rămas încar­cerat între fiare. Ambii au fost trasnsportați la spital, fiind răniți grav.


Accidentul s-a produs în comuna Bascov în jurul orei 1.30. Ionuț B., de 28 de ani, din comuna Bascov se afla la volanul unui BMW 320. Se îndrepta dinpre Râmnicu Vâlcea către centrul comunei. Din primele verificări efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Argeș a reieșit că, pe fondul consumului de alcool, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a intrat în coliziune cu un cap de pod situat pe partea dreaptă și s-a răsturnat în afara părții carosabile. În urma evenimentului rutier, atât conducătorul auto cât și pasagerul Constantin O. de 29 de ani, din comuna Izvoru au fost răniți grav. Când a ajuns echipajul descarcerării de la pompieri la fața locului, șoferul se afla în afara autoturismului care era un adevărta pachet de fiare. Acesta a fost preluat de către echipajul Serviciului de Ambulanță Județean.
Pasagerul a rămas încarcerat
Pasagerul BMW-ului, era prins în rămășițele mașinii. A fost extras de către salvatori cu ajutorul echipamentelor speciale de intervenție și predat echipajului SMURD. Pasagerul prezenta suspiciune de fracturi la membrele superioare, dureri hemitoracice și traumatism cranio-cerebral cu plagă occipitală. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, acesta indicând o valoare de 0,61 mg/alcool pur în aerul expirat. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și conducere a unui vehicul sub influența alcoolului, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. M.Sandu; Foto: C. Tudor


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.