Şoferiţa s-a răsturnat cu maşina într-o grădină!

0
0



A zburat cu maşina de pe şosea şi nici nu şi-a dat seama ce s-a îmtâmplat! Şoferiţa, în vârstă de 66 de ani, a rămas blocată în autoturism şi a fost scoasă de pompieri. Nu s-a dus la spital susţinând că nu este rănită. Oamenii legii au stabilit că femeia nu a adaptat viteza la condiţiile de drum.


Ieri, în comuna Buzoeşti, satul Ioneşti, Angela C., de 66 de ani, conducea un Opel Corsa. Femeia se afla pe drum drept şi la un moment dat, a pierdut controlul volanului. Maşina a părăsit şoseaua şi s-a rostogolit la vale, rupând un gard şi mai mulţi pomi, în cele din urmă aterizând într-o grădină, pe o pantă, la peste 10 metri de şosea. Autoturismul a ateriza pe-o parte iar cea de la volan a rămas captivă în interior. Martorii au sunat la 112 şi la faţa locului au mers un un echipaj cu o autospecială de intervenție și un echipaj cu o ambulanță SMURD, dar şi poliţişti. Ca să o scoată pe şoferiţă, militarii au tăiat parbrizul.

Angela C. nu avea leziuni vizibile şi susţinea că nu are decât uşoare lovituri. Femeia a primit îngrijirile necesare de la echipajul SMURD, dar a refuzat să fie transportată la spital. Întrebată de oamenii legii care este motivul pentru care a pierdut controlul volanului, femeia a mărturisit că nu ştie, spunând că s-a trezit dintr-o dată cu maşina în grădină.

Afară începuse să plouă de puţin timp iar asfaltul era ud când a avut loc evenimentul rutier. Oamenii legii sunt de părere că şoferiţa nu a adaptat viteza la condiţiile de drum. Nu este exclusă nici varianta potrivit căreia conducătoarea auto să fi aţipit la volan. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.