Pachetele cu alimente distribuite în alte 7 localităţi

0
0



Alte 7 localităţi din judeţ vor putea începe distribuirea pachetelor cu alimente către persoane defavoriziate. Este vorba de: Pitești, în Aninoasa, Bughea de Sus, Bălilești, Dârmănești, Vlădești și Valea Mare Pravăț.


Pachetele cu alimente sunt destinate următoarelor categorii:
● persoane beneficiare de alocație pentru susținerea familiei;
● familii și persoane aflate temporar în situații critice de viață, cum ar fi victimele calamităților, persoane cu grad de handicap grav și accentuat;
● persoane care locuiesc în așezări informale (adică persoane care nu au acte de proprietate asupra imobilelor ocupate)
Fiecare pachet primit are o greutate de aproximativ 25 de kilograme și conține: făină, mălai, zahăr, orez, paste făinoase, conserve și ulei, anunţă prefectul judeţului, Radu Perianu.

Programul Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate (POAD) este finanțat din Fondul Social European și implementat de Instituția Prefectului județul Argeș. n
Distribuirea produselor alimentare către persoanele îndreptăţite se va face pe raza municipiului Piteşti, în cadrul unui centru de distribuire, situat în Piaţa Smârdan, etajul II, intrarea „A”, anunţă Primăria Piteşti. Pentru beneficiarii înscrişi iniţial pe liste, produsele alimentare se vor ridica pe baza actului de identitate valabil (nu se oprește copie după documentul de identitate, doar se verifică datele).


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.