Managerul Muzeului Naţional Brătianu schimbat pentru o zi!

0
0



Directorul Centrului de Cultură Brătianu, cunoscutul jurnalist Mihai Alexandrescu și-a încheiat mandatul interimar de manager miercuri. În locul său a fost numit Claudiu Tița Nicolescu, cercetător de gradul III la Muzeul Golești. Ieri, a revenit în funcție, fostul managerul după ce mandatul i-a fost prelungit cu 30 de zile.


Anunţul schimbării din funcţie a fost făcut chiar de către managerul Mihai Alexandrescu, miercuri, pe contul său de socializare. „Astăzi mi-a expirat mandatul de manager interimar al Muzeului Național ”Brătianu”.Țin să le mulțumesc tuturor celor cu care am colaborat pentru realizarea acestui muzeu. Am pornit de de la zero, n-ar trebui să uităm niciodată ce provocare uriașă a fost! Am traversat momente dificile, am construit o instituție de cultură de nivel național în cele mai dure zile ale pandemiei, am muncit adaptându-ne celor mai aspre restricții, iar hățișurile birocratice au fost în sine un test pe care l-am trecut. (…)
Este ultima zi când am posibilitatea să vă invit în calitate de manager și prima zi când pot să vă recomand doar ca simplu iubitor de cultură să vizitați Muzeul Național ”Brătianu” și să vă bucurați de tot ceea ce veți vedea!” a scris Mihai Alexandrescu.
Muzeul Naţional Brătianu s-a înfiinţat în ianuarie 2020 şi se află în subordinea Ministerului Culturii acolo de unde a fost făcută şi numirea noului manager, în persoana lui Claudiu Tița Nicolescu. Acesta este cercetător gradul III la Muzeul Golești, doctor în istorie și lucrează la Muzeul Golești din anul 2008. După nu numirea sa, Claudiu Tiţa Nicolescu a transmis în scris că, din motive personale, nu poate ocupa postul pentru următoarele 30 de zile.
Prin urmare Ministerul Culturii a prelungit mandatul lui Mihai Alexandrescu cu încă 30 de zile. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.